Kto kogo gdzie widział?
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Re: Kto kogo gdzie widział?
Znam tą czarnę strzelbę, to tuż koło mojego domu - zaczepiłem nawet i namawiałem na zarejestrowanie się na MKP ale chyba niezbyt skutecznie;(
muarah
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Sunshine
Dzisiaj ok. 19 na wysokości raszyńskiej jadąc od wawelskiej czerwone s197 pony. Na światłach przy filtrowej pogadaliśmy chwilkę i gaz do placu zawiszy, mijamy plac, a tu ktoś czarnym "chyba shelby" stał i zawracał na towarowej.
Niesamowite, niedość, że czerwony pony, o super wyglądzie to jeszcze czarny gt/shelby (nie przyjżałem się).
Niesamowite, niedość, że czerwony pony, o super wyglądzie to jeszcze czarny gt/shelby (nie przyjżałem się).
...The wheels of his mustang exploding on the highway like a slug from a .45
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Kolor: Vatican Bordo
Hej, ta ja byłem
a ten czarny to chyba był nowy z czerwonymi pasami, ale to był moment.

a ten czarny to chyba był nowy z czerwonymi pasami, ale to był moment.
.kapo an śoc mesazc ymbórZ
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 07' Shelby
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: bialo-czarny
przyjrzeliście się blachom? jeśli na zagramanicznych [chyba Austria albo Belgia] to jakiś czas temu widziałem go przy Orlenie na Lesznie, przed MD, kręci się po okolicy 

jak zwykle - oni nam po prostu zazdroszczO...
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
a ja woczoraj kolo promenady na Ostrobramskiej widzialem srebrnego S197 z szarymi pasami rej. WZ ktoś z klubu??
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
Michaś gratulacje bo bryke masz fantastyczną 
Jak wróciłem do domu to byłem ciężkim szoku, że dwa mustanig widziałem w jeden dzień.

Jak wróciłem do domu to byłem ciężkim szoku, że dwa mustanig widziałem w jeden dzień.
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Kolor: Vatican Bordo
Ty masz niezłe depnięcie (automat?), jak wyrwaliśmy na Raszyńskiej nie mogłem 2-ki i 3-ki wrzucic i już byłem daleko za tobą (sprzęgło mam kaput - trochę je kiedys spaliłem).A z tyłu widziałem, że jakies Audi A8 albo nawet S8 goniło za nami. 

.kapo an śoc mesazc ymbórZ
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
Tak, na automacie 
Przyznam, że też troche oczyściłem silnik bo przegnałem na trasie pare razy mocniej (wypaliłem nadgary etc.) i teraz silnik chodzi jak nowy.
A ten gościu widziałem go w lusterku, ale mu musiało być głupio hehehe

Przyznam, że też troche oczyściłem silnik bo przegnałem na trasie pare razy mocniej (wypaliłem nadgary etc.) i teraz silnik chodzi jak nowy.
A ten gościu widziałem go w lusterku, ale mu musiało być głupio hehehe
Na ulicy Syrokomli jakies 300m od mojego osiedla stoi czarne GT (badz tylko stylizacja) 2005+ rejestracja na WK...obok niego stoi pomalowany w barwy wojenne pojazd zabytkowy...terenowy...
aż jutro przejde sie tam, czy nadal tam stoi, jezeli tak to fajnie
tylko z zaproszeniem do klubu, jezeli będzie trzeba, to będzie problem, gdyż auto stoi na w ogrodzonym "bliźniaku" w sensie
zlączone kilkia domków...
Nastepnie ulica Wysockiego godzina 20:30 ciemnie convertible z otwartym dachem (mial rollbara)
edit: Powierdzone, auto jest ojca kolegi mojego przyjaciela, przyjaciela ktorego znalem od szkoly podstawowej, a teraz kontakty zmarnialy, tak wiec pewnie tam lada chwila wpadnę i zaprosze do klubu jezeli w nim juz nie jest
Właśnie ustawilem sie na za tydzien, jedziemy tym pinzauerem w teren, oni dosc czesto nim jezdza, a ja nawet nie wiedzialem... masakra xD

tylko z zaproszeniem do klubu, jezeli będzie trzeba, to będzie problem, gdyż auto stoi na w ogrodzonym "bliźniaku" w sensie
zlączone kilkia domków...
Nastepnie ulica Wysockiego godzina 20:30 ciemnie convertible z otwartym dachem (mial rollbara)
edit: Powierdzone, auto jest ojca kolegi mojego przyjaciela, przyjaciela ktorego znalem od szkoly podstawowej, a teraz kontakty zmarnialy, tak wiec pewnie tam lada chwila wpadnę i zaprosze do klubu jezeli w nim juz nie jest

Właśnie ustawilem sie na za tydzien, jedziemy tym pinzauerem w teren, oni dosc czesto nim jezdza, a ja nawet nie wiedzialem... masakra xD
Pozdrawiam,
Adam

Adam

-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
a mnie ostatnio spotkal Hans u mnie pod domem - przynajmniej tak mi się wydaję bo zamieniliśmy kilka słów ale nawet nie za bardzo pamiętam - w każdym razie przepraszam - miałem oddanie projektu, rysowałem 2 noce pod rząd i średnio kontaktowałem - normalnie może byłbym w stanie coś ciekawego powiedzieć... ale nie tym razem
w każdym razie pozdrawiam
do tego spotałem jeszcze opla ascone ( chyba ) w wersji american muscle - z tylu troche jak camaro - z przodu troche jak mustang - jakbym go zobaczyl w lusterku to pomyslałbym ze to jakiś 65-67 ale moze juz przemeczony jestem
W każdym razie szacunek za włożoną pracę, jedni powiedzą, że to wiocha ( generalnie może spełniać kryteria ) ale z drugiej strony jeżeli to była jedyna opcja, żeby spełnić marzenia to cel chyba został zrealizowany - bo z daleka myślałem że to mustang
W międzyczasie jeszcze kilka fajnych stangów widziałem w warszawie - 2010 GT złoty z przerobionymi lampami na xenon - 2011 GTczarny w kabrio, 2010 czarny V6, ze 2 razy widzialem chyba nawet muarah bialego WE - nawet goniłem raz ale stalem daleko w korku i niedałem rady
A dziś na krawkowskiej wisniowego staruszka camaro i na trasie na bydgoszcz lekko przerobionego czarnego V6 z duzym logiem forda na drzwiach...

do tego spotałem jeszcze opla ascone ( chyba ) w wersji american muscle - z tylu troche jak camaro - z przodu troche jak mustang - jakbym go zobaczyl w lusterku to pomyslałbym ze to jakiś 65-67 ale moze juz przemeczony jestem

W międzyczasie jeszcze kilka fajnych stangów widziałem w warszawie - 2010 GT złoty z przerobionymi lampami na xenon - 2011 GTczarny w kabrio, 2010 czarny V6, ze 2 razy widzialem chyba nawet muarah bialego WE - nawet goniłem raz ale stalem daleko w korku i niedałem rady
A dziś na krawkowskiej wisniowego staruszka camaro i na trasie na bydgoszcz lekko przerobionego czarnego V6 z duzym logiem forda na drzwiach...
Bart
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: vista blue
"...miałem oddanie projektu, rysowałem 2 noce pod rząd i średnio kontaktowałem ..."
paytoplay- jesteś po architekturze?, w jakiej pracowni pracujesz?
pozdr.montwa
paytoplay- jesteś po architekturze?, w jakiej pracowni pracujesz?
pozdr.montwa
Słuchajcie stoje na światłach a tu nagle huk jak cholera ,patrze w prawo a tu :

Co jest WTF!!????! sobie myśle,chyba zwariowałem to nie może być prawda,dwóch arabów kierowca i gość obok niego w turbanie ,w Krakowie na światłach,na rejestracjach z Kuwejtu, Mustangiem? eeee powiedzcie mi że zwariowałem i to jakaś nieprawda
jeszcze ruszyli na takie bombie że masakra,zero tłumików chyba mieli alb o jakieś mega long tuby i nic więcej,na domiar złego byłem autem żony bo bym im pokazał ku...
kto tu rządzi

Co jest WTF!!????! sobie myśle,chyba zwariowałem to nie może być prawda,dwóch arabów kierowca i gość obok niego w turbanie ,w Krakowie na światłach,na rejestracjach z Kuwejtu, Mustangiem? eeee powiedzcie mi że zwariowałem i to jakaś nieprawda

Ostatnio zmieniony 2011-06-25, 16:51 przez Bolek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0