Kurde, ale on piękny, ktoś z klubu ?!

kufa byles pod praca moja i nie zaszedles..masz kopa w tylekAdam_Ch pisze:Wiesz, nie mam pojęcia...nie widziałem jego samochodu po modyfikacjach. No i nie pamiętam rejestracji, ale on miał razory, a to jakieś 20 były.
adasko74 pisze:kufa byles pod praca moja i nie zaszedles..masz kopa w tylekAdam_Ch pisze:Wiesz, nie mam pojęcia...nie widziałem jego samochodu po modyfikacjach. No i nie pamiętam rejestracji, ale on miał razory, a to jakieś 20 były.....i za to ze konia nie poznales dwa kopy
![]()
Prosi się o kopa albo dwa na zachętęBolek pisze:Adasko74 nie wiedziałem że masz tak kozackie auto ,ale jak się niechce w galerii pochwalić modyfikacjami to wiesz...![]()
![]()
p.s. aż się prosi żeby lekko szybke przyciemnić
Lineman, jesteś z okolicy ?lineman pisze:dzisiaj ok. 21 na Rondzie Żaba bardzo miłe spotkanie z Pavlitem. Pozdrawiam
adaslaw pisze:Wczoraj (sobota) koło 17:00 z toru konnego na Wyścigach (Warszawa) widziałem się z ciemno zielonym Bullit (kolor taki jak ono) na tablicach PO XXXX. Się pozdrowiliśmy.
Ktoś z klubu?
lineman pisze:jestem jestemdokładnie z Białołęki
jeśli chodzi o lidlowy parking to zachowuję się tam baaaardzo spokojnieno chyba że to moja żona