A ja po raz kolejny widziałem dziś S197 V6 w kolorze Vista Blue na Królewskiej ok. 17:40. Niestety jechałem gdzie indziej, więc tylko na siebie popatrzyliśmy, ale pozdrawiam

Często go widuję ostatnio. Gość musi lubić swój wóz. I mieć trochę wolnego czasuadaslaw pisze:Wczoraj znowu jego widziałem. W tym samym miejscu. Machnąłem ręką w geście cześć i pokazałem kluczyki od swojego Stanga ... ale albo nie zauważył albo zignorowaładaslaw pisze:Przed chwilą: Warszawa, ul. Krucza --> Czarny convertible z czarnym dachem, 2010+, chyba GT.
Fajnie mruczał ;]
Ktoś z Klubu?
Pozdrtomec pisze:10 minut temu na ul. Domaniewskiej w Wawie widziany czerwony 2005+. Pozdo dla kierowcy, mily widok na poczatek dnia
Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późna
Auto było zaparkowane w jakimś wjeździe przy czajniku. Myślałem że tam pracujeszmrjackson pisze:Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późnawięc wracałem już do domu
Auto tam parkuję, bo jest dużo miejsca, bo pod blokiem (który jest na przeciwko biurowca) jest ciasno i nie chcę ryzykować.Michaś pisze:Auto było zaparkowane w jakimś wjeździe przy czajniku. Myślałem że tam pracujeszmrjackson pisze:Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późnawięc wracałem już do domu
To na 100% Adaslaw.tomec pisze:a dzisiaj widziany 2005+ czarny cabrio, zaparkowany przy Krouczej, nr rej. WPI... znowu ktos stad? pozdrawiam
Tak jak YoDa i Hans już podpowiedzieli: to mój Końtomec pisze:a dzisiaj widziany 2005+ czarny cabrio, zaparkowany przy Krouczej, nr rej. WPI... znowu ktos stad? pozdrawiam