A ja po raz kolejny widziałem dziś S197 V6 w kolorze Vista Blue na Królewskiej ok. 17:40. Niestety jechałem gdzie indziej, więc tylko na siebie popatrzyliśmy, ale pozdrawiam
Kto kogo gdzie widział?
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Re: Kto kogo gdzie widział?
Adaś, z opisu wynika, że nie śledzisz, tylko siedziałeś na Kopińskiej i liczyłeś auta społecznie
:p
A ja po raz kolejny widziałem dziś S197 V6 w kolorze Vista Blue na Królewskiej ok. 17:40. Niestety jechałem gdzie indziej, więc tylko na siebie popatrzyliśmy, ale pozdrawiam
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Często go widuję ostatnio. Gość musi lubić swój wóz. I mieć trochę wolnego czasuadaslaw pisze:Wczoraj znowu jego widziałem. W tym samym miejscu. Machnąłem ręką w geście cześć i pokazałem kluczyki od swojego Stanga ... ale albo nie zauważył albo zignorowaładaslaw pisze:Przed chwilą: Warszawa, ul. Krucza --> Czarny convertible z czarnym dachem, 2010+, chyba GT.
Fajnie mruczał ;]
Ktoś z Klubu?
Dziś też jego widziałem (ponownie - centrum Warszawy).
Dziś już jechał z otwartym dachem.
Ma rollbar ;] Zazdroszczę ;]
Na mokotowskiej (Warszawa) dziś też mi mignął kolejny czarny convertible z otwartym dachem: tym razem 2005+. Nawet nie miałem okazji zobaczyć czy GT czy coś innego. Ktoś z klubu?
- tomec
- Forumowicz
- Model: Shelby GT
- Kolor: performance white
- Kontakt:
10 minut temu na ul. Domaniewskiej w Wawie widziany czerwony 2005+. Pozdo dla kierowcy, mily widok na poczatek dnia 
Kilka zdjęć: http://min.us/mCY3AXKp1#1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
paytoplay
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
ja wczoraj znowu foxa widzialem czerwonego convertible tylko jakies dziwne naklejki miał na światlach i 4 rury z tyłu - ale poginał wałem miedzeszyńskim nieźle 
A dziś bardzo dynamicznego bordowego GT w okolicach jeff's z czarnymi pasami, ale jechaliśmy czolgiem dziewczyny więc się nie wychylałem![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
pozdr!
Bartek
A dziś bardzo dynamicznego bordowego GT w okolicach jeff's z czarnymi pasami, ale jechaliśmy czolgiem dziewczyny więc się nie wychylałem
pozdr!
Bartek
Bart
- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
Pozdrtomec pisze:10 minut temu na ul. Domaniewskiej w Wawie widziany czerwony 2005+. Pozdo dla kierowcy, mily widok na poczatek dnia
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Kolor: Vatican Bordo
Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późna 
.kapo an śoc mesazc ymbórZ
- mrjackson
- Forumowicz
- Kontakt:
Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późna
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Kolor: Vatican Bordo
Auto było zaparkowane w jakimś wjeździe przy czajniku. Myślałem że tam pracujeszmrjackson pisze:Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późnawięc wracałem już do domu
.kapo an śoc mesazc ymbórZ
- mrjackson
- Forumowicz
- Kontakt:
Auto tam parkuję, bo jest dużo miejsca, bo pod blokiem (który jest na przeciwko biurowca) jest ciasno i nie chcę ryzykować.Michaś pisze:Auto było zaparkowane w jakimś wjeździe przy czajniku. Myślałem że tam pracujeszmrjackson pisze:Na domaniewskiej mieszkamMichaś pisze:Wczoraj ok 19. na Domaniewskiej przy 'czajniku' widziałem chyba Mr. Jacksona. Pracuje do późnawięc wracałem już do domu
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Na skrzyżowaniu 1 sierpnia/Żwirki i Wigury o 13:35 - czerwone cabrio z założonym dachem w kolorze sraczkowatym, chyba GT 2010.
Na Pięknej po 14:30 przejechało GT 2005+ w kolorze candy apple.
Na Pięknej po 14:30 przejechało GT 2005+ w kolorze candy apple.
.::
my other ride is your mom
::.
- tomec
- Forumowicz
- Model: Shelby GT
- Kolor: performance white
- Kontakt:
a dzisiaj widziany 2005+ czarny cabrio, zaparkowany przy Krouczej, nr rej. WPI... znowu ktos stad? pozdrawiam 
Kilka zdjęć: http://min.us/mCY3AXKp1#1" onclick="window.open(this.href);return false;
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
To chyba Adasław
Ja nie wiem , codziennie jadę przez Kruczą na Szpitalną ale nigdy go nie widziałem....
Ja nie wiem , codziennie jadę przez Kruczą na Szpitalną ale nigdy go nie widziałem....
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
To na 100% Adaslaw.tomec pisze:a dzisiaj widziany 2005+ czarny cabrio, zaparkowany przy Krouczej, nr rej. WPI... znowu ktos stad? pozdrawiam
.::
my other ride is your mom
::.
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Tak jak YoDa i Hans już podpowiedzieli: to mój Końtomec pisze:a dzisiaj widziany 2005+ czarny cabrio, zaparkowany przy Krouczej, nr rej. WPI... znowu ktos stad? pozdrawiam
Ja pracuję na Kruczej, więc często tam stoi.
YoDa: że codziennie jeździsz Kruczą? To chyba w jakichś dziwnych godzinach, bo Twojego Konia jeszcze tam nie widziałem
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Blisko mieszkamy , blisko pracujemy a szmy się nie widzieli
ja pracuje na Szpitalnej , parkuje zawsze na przeciwko Wedla hehe a Ty w którym miejscu na Kruczej ?
Pozdrawiam
Yoda

Yoda