Czy chcesz żeby powstał dział LPG na naszym forum ??
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Magnetic
Magic 200: To nie koncert życzeń. Bana dostaję się za wulgarne obrażanie użytkowników, co oczywiście nie miało miejsca.
Ostatnio zmieniony 2009-05-18, 12:24 przez stanglex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
ostatnio jechałem za zagazowanym autem w korku i muszę powiedzieć, że się cieszyłem, że jest zagazowany - przynajmniej nie zasmrodził mnie jak pozostałe bryki niegazowane lub diesle.stanglex pisze:na gaz to są kuchenki, a nie samochody. Ja wolałbym nie mieć mustanga niż go gazować, co dalej mustangi w dieslu przeniesionym np. z mondeo?
.::
my other ride is your mom
::.

- stanglex
- Forumowicz
A pozwolisz mieć inne zdanie? Dla mnie gaz w każdym aucie to wiocha. W mustangu dodatkowo profanacja. Nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania. Masz rację nich sobie każdy robi co chce, mnie jednak nie musi się to podobać i mam prawo wyrażać swoje zdanie o ludziach, którzy gazują auta.
Nie jest to równoznaczne z tym, że żądam wprowadzenia jakiegoś odgórnego zakazu.
Sam napisałeś, że pisać można o wszystkim.
I nie myl pojęć, bo nikt tu nikogo jak dotąd nie obraża.
Za to mamy do czynienia z próbą prlowskiej cenzury.
Nie jest to równoznaczne z tym, że żądam wprowadzenia jakiegoś odgórnego zakazu.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
alfatech, burda się tu powoli robi. niektórzy nie potrafią się zachować co innych wku®wia i wzmaga ogólne wku®wienie. Powiem tak: "a nie mówiłem?"
Co gorsza niektórzy zmierzają poglądami w stronę metod faszystowskich.
Stanglex, jak chcesz, to sam sobie doprowadź wydech do kabiny. Później możesz nam swoje wrażenia opowiedzieć.

Stanglex, jak chcesz, to sam sobie doprowadź wydech do kabiny. Później możesz nam swoje wrażenia opowiedzieć.
Ostatnio zmieniony 2009-05-18, 13:12 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
.::
my other ride is your mom
::.

- stanglex
- Forumowicz
To byś napisał, że uważam ich za wieśniaków, a przy okazji wytknąłbyś mi niechęć do mieszkańców wsi.
To "zagazowywanie" jest w oczywisty sposób powiązane z tematem. Jeśli tego nie widzisz, a dostrzegasz w tym obrażanie innych to masz problem. Dla mnie obrażaniem jest pisanie, "że sie komuś w głowie popi..."
[ Dodano: 2009-05-18, 13:11 ]
W życiu jest mi ok, ale dziękuje za radę. Jaka ustawa zabrania mi "oceniać" choć tego nie napisałem, bo napisałem wyrażać zdanie o ludziach? Demokracja opiera sie na tym, że wyraża sie swoje wolne, nieskrępowane zdanie, o ludziach także.
Zgodzę się, że ludzi nie należy obrażać, co nie oznacza, że nie można o ich wyborach mówić.
To "zagazowywanie" jest w oczywisty sposób powiązane z tematem. Jeśli tego nie widzisz, a dostrzegasz w tym obrażanie innych to masz problem. Dla mnie obrażaniem jest pisanie, "że sie komuś w głowie popi..."
[ Dodano: 2009-05-18, 13:11 ]
W życiu jest mi ok, ale dziękuje za radę. Jaka ustawa zabrania mi "oceniać" choć tego nie napisałem, bo napisałem wyrażać zdanie o ludziach? Demokracja opiera sie na tym, że wyraża sie swoje wolne, nieskrępowane zdanie, o ludziach także.
Zgodzę się, że ludzi nie należy obrażać, co nie oznacza, że nie można o ich wyborach mówić.
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Ale nie musisz zmieniać, zdania, i możesz sie wypowiadać, ale z kulturą.. bo z tym wsadzaniem go gazu, to to jest prawdziwa wiocha w Twoim wykonaniu i byle LPG w mustangu na głowe.stanglex pisze:A pozwolisz mieć inne zdanie? Dla mnie gaz w każdym aucie to wiocha. W mustangu dodatkowo profanacja. Nikt mnie nie zmusi do zmiany zdania. Masz rację nich sobie każdy robi co chce, mnie jednak nie musi się to podobać i mam prawo wyrażać swoje zdanie o ludziach, którzy gazują auta.
- stanglex
- Forumowicz
To są te cywilizowane metody, różniące sie od faszystowskich? Chyba słabo znasz historie.Hans pisze:alfatech, burda się tu powoli robi. niektórzy nie potrafią się zachować co innych wku®wia i wzmaga ogólne wku®wienie. Powiem tak: "a nie mówiłem?"Co gorsza niektórzy zmierzają poglądami w stronę metod faszystowskich.
- stanglex
- Forumowicz
Rozumiem, iż przyjąłeś oczywiste tematyczne odwołanie sie do "zagazowania w komorach za pomocą LPG" jak coś co niewątpliwie chciałbym wprowadzić w życie? Błagam Cię…
Trochę więcej rozsądku.
Trochę więcej rozsądku.
Ostatnio zmieniony 2009-05-18, 13:23 przez stanglex, łącznie zmieniany 1 raz.
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Sluszna uwaga kuczko! Jakos mi to umknelo. Czyli niezaleznie od wynikow ankiety , jesli bede mial jakies pytanie o LPG to moge zapytac. Ufff.....kuczko pisze:Wydaje mi się, że głosowanie jest o to, żeby był osobny dział - tak przynajmniej jest zatytułowane, a nie o to czy poruszać jakiś temat.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ja mam jedynie problem z tymi, ktorzy nic nie wnoszac do dyskusji atakuja decyzje innych. Jak juz wczesniej wspomnialem (w tym wielkim elaboracie) jesli temat jest dla kogos drazniacy/glupi/niepotrzebny to niech go po prostu zignoruje. W ten sposob atmosfera sie oczysci. Ci co chca sie czegos dowiedziec uzyskaja odpowiedz bez personalnych wycieczek i docinek. A wszystko w atmosferze zyczliwosci, zrozumienia jaka tu z reguly panuje

Pozdrawiam,