Sklep Shelby
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Mirek, powtorze tu pytanie bo nie zadalem je w odp. temacie i mam nadzieje ze zle go nie odebrales..: kupowales kompletny body kit do KR czy np maske sam robiles? bo wydaje mi sie ze KR ma na masce jeszcze skrzela, no ale moze sa dwa rodzaje..
co kupiles w takim razie i jakie sa koszty takego body kitu do shelby(niekoniecznie KR)
podoba mi sie Twoj KR i wrazie jakby mi kiedys nie daj boze jacys pseudokibice auto obili
to bym moze sie skusil na taki zestaw ze stanow, w zaleznosci od jego ceny..
pozdrawiam
Karol
co kupiles w takim razie i jakie sa koszty takego body kitu do shelby(niekoniecznie KR)
podoba mi sie Twoj KR i wrazie jakby mi kiedys nie daj boze jacys pseudokibice auto obili

pozdrawiam
Karol
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Silnik: inny V8
- Kolor: grafitowy
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
W Miami od faceta który nazywa się Steven Ford(u nich pewnie od cholery Fordów)koralkarol pisze:Mirek, powtorze tu pytanie bo nie zadalem je w odp. temacie i mam nadzieje ze zle go nie odebrales..: kupowales kompletny body kit do KR czy np maske sam robiles? bo wydaje mi sie ze KR ma na masce jeszcze skrzela, no ale moze sa dwa rodzaje..
podoba mi sie Twoj KR i wrazie jakby mi kiedys nie daj boze jacys pseudokibice auto obilito bym moze sie skusil na taki zestaw ze stanow, w zaleznosci od jego ceny..
pozdrawiam
Karol

Ale maska jest od Gt500 więc musiałem ją zrobić sam ponieważ nikt nie chcia się tego podjąć.Masz rację brakuje na mojej górnych wylotów-zastanawiałem się czy zamontować ponieważ można takie kupić u Shelbiego-pasują od maski supersnake.
Ale postanowiłem tego nie montować i chyba zrobiłem dobrze bo myślę że moja wygląda trochę bardziej subtelnie.Do zrobienia maski musiałem wykonać 2 formy -negatywową i pozytywową -więc jak już się domyślasz mam gotowe "kopyto"
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Silnik: inny V8
- Kolor: grafitowy
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Samą plakietkę też możesz kupićkaes pisze:szkoda tylko, że żeby uzyskać oryginalna plakietkę Shelbiego trzeba cały pakiet kupić na raz, a mnie na to nie stać. Powinni pamiętać klientów, i jak ktoś kupi na raty wszystko to też mu dawać
Wysyłasz Shelbiemu do Vegas nr.Vin a oni ci za 3 tygodnie plakietkę spowrotem.
Koszt 400 dol.
Ja zrobiłem ją sam na frezarkach cyfrowych.Podpis musiałem tylko zmienić bo nie można dokładnie podrabiać.

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
a to dobrze wiedziecv ze mozesz takowa maske wykonacMIRMAL pisze:Do zrobienia maski musiałem wykonać 2 formy -negatywową i pozytywową -więc jak już się domyślasz mam gotowe "kopyto"

[ Dodano: 2009-04-24, 12:02 ]
sorki, nie doczytalem, kupiles body kit do Gt500 a nie do KR.. czyli masz teraz maske od GT500 do sprzedania_?