Zrobię chyba podobnie. A powiedz mi jak jest z homologacją tych z Anglii - podrzuc linka jak możesz do czegoś godnego polecenia.escalar pisze:ja problem swiatel mam rozwiazany nastepujaco: swiatla sprowadzone z anglii... to jest chyba najbardziej bezinwazyjnie:)
...troche mnie zastrzeliliscie tym ze w V6 nie ma ABS i kontroli trakcji, u mnie wszystko dziala rewelacyjnie, a kiedy sie zakopywalem w sniegu to po prostu wylanczalem kontrole trakcji i "wystrzeliwalem" sie z kazdej zaspy/lodowej tafli
Coś mi też przeleciało przed oczami o jakiejś konieczności uzyskania (kosztownej) homologacji na całe auto (poza samym przeglądem). Nie ma mnie już chwilę w kraju, wymyślono coś takiego czy to kolejna bzdura medialna ?
Kontrola trakcji i ABS była w modelach do 2008r w opcji. Trzeba sprawdac każde auto wg specyfikacji w trakcie zakupu w stanach. Spotkałem się z autem u dilera które miało w opisie ABS i KT, natomiast po sprawdzeniu okazało się że ich nie ma...ciekawe czy w Manheim (które gwarantuje zgodnośc opisów) zdarzają sie podobne numery...