Tablica na zloty
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Re: Tablica na zloty
mi sie poki co podobaja te tablice tylko nie wiem czy w 100% jestem przxekonany do nikow na tablicvach czy po prosatu wszystkie jednakowe tylko z wersja mustangabedzin pisze:Siemka
Przegladalem ostatnio na allegro tablice i znalazlem cos takiego http://www.allegro.pl/item699363812_alu ... od_ss.html
I przyszedl mi do glowy pomysl zeby zaprojektowac np tablice jedna klubowa i potem wpisac swoja ksywke i np jaki model.. potem zebrac zamowienie i wyslac do kolesia wieksza ilosc. moe wtedy cos by sie jeszcze utargowalo. a zawsze fajnie by wygladaly autka z takimi tablicami.
ja zrobilem jeden projekt:
Obrazek
Napis by byl tloczony i moze by sie udalo zbeby logo wytłoczyc![]()
co myslicie o takim czyms i jak macie jakies swoje propozycje to pokazujcie

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
moim zdaniem wystarczy samo logo klubowe. dzisiaj wieczorkiem usiade i cos pokabinuje i zrobie popozycje na kwadratowa i prostokatna tablice, RAFAŁ podeslal mi logo klubowe takie jak na koszulke i cos bede kombinowal, jak tylko cos stworze to zaraz tutaj zapodam, ale jak ktos ma jakis pomysl to prosilbym o propozycje
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Tablica fajne tylko według mnie po lewej stronie zamiast kolejnego logo MKP powinno byc np PL, WWW to może być jako podkładka ale tych MK to troszkę zbyt dużo jak na jedną tablicę. Tym bardziej, że wizreunek konia widnieje juz po prawej stronie.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Jeśli mają być tablice klubowe to logo PONY nie jest już potrzebne. Czyli na pierwszej tablicy dać tylko logo klubowe i napis MUSTANGKLUB.PL , tablica na tył ok, z tym, że na obu trzeba dać nieco mniejsze loga, żeby zwiększyć odstęp od krawędzi, w przeciwnym wypadku ramki od mocowań tablic wejdą na brzegi loga.
Przetłoczenia będą dość kosztowne, należałoby je do maksimum uprościć - sylwetka konia i pierścień wystarczy, a jeśli koszt przy np 100 kompletach nadal będzie zabijał to zrobić tylko nadruki i tyle.
Pomysł sam w sobie fajny i jestem za.
Przetłoczenia będą dość kosztowne, należałoby je do maksimum uprościć - sylwetka konia i pierścień wystarczy, a jeśli koszt przy np 100 kompletach nadal będzie zabijał to zrobić tylko nadruki i tyle.
Pomysł sam w sobie fajny i jestem za.
Pozdrawiam - Maciek.
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
oooo widze ze temat cos sie ruczyl. no jutro w wolnej chwili pozmioeniam troche i wstawie nowinki. a tak mysle nad zalozeniem dzialu gadzety klubowe, typu wlasnie tablice indentyfikatory na jakies imprezy masowe do tego jakias moze pamiec przenosna z naszym logo, juz mam upatrzony jeden model i jutro tez sie postaram go pokazac.
Magic 2OO, czyli mowisz ze zostawic logo klubowe i do tego napis MUSTANGKLUB.PL ?? bo tez myslalem zeby dac to logo co jest na klubowej smyczy na pierwsza tablice
Magic 2OO, czyli mowisz ze zostawic logo klubowe i do tego napis MUSTANGKLUB.PL ?? bo tez myslalem zeby dac to logo co jest na klubowej smyczy na pierwsza tablice
-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
tablice
Hmmm
Jestem za czyms kolorowym...żeby nasze 3 bary się pojawiły
Jestem za czyms kolorowym...żeby nasze 3 bary się pojawiły

- Załączniki
-
- muscle horse.jpg (12.34 KiB) Przejrzano 6021 razy
alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Nie mam teraz przed oczami smyczy, żeby oblukać, ale podstawą jest czytelność i siła przekazu, nie ma chyba sensu umieszczanie powtarzających się form. Trzeba sobie zadać pytanie co mają przekazywać te tablice. Jeśli tablice mają być NASZYM wyróżnikiem, to powinno się tam znaleźć NASZE a nie ogólne logo, tym bardziej że ilość miejsca jest ograniczona. A podstawowym przekazem jest nazwa klubu, warto więc by była duża i czytelna. Przy umieszczeniu dodatkowego loga wielkość czcionki trzeba będzie zredukować,a to już kłóci się z funkcją tablicy. Takie jest moje zdanie.bedzin pisze:Magic 2OO, czyli mowisz ze zostawic logo klubowe i do tego napis MUSTANGKLUB.PL ?? bo tez myslalem zeby dac to logo co jest na klubowej smyczy na pierwsza tablice
Pozdrawiam - Maciek.
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Jak dla mnie to ta druga tablica rewelka, a co przy kwadracie ?
Twórz bracie, twórz co bym miał komplet (prostokąt i kwadrat) na Power Big Meet
Twórz bracie, twórz co bym miał komplet (prostokąt i kwadrat) na Power Big Meet

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455