Mustang z allegro/ebay
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: jeszcze nie mam ale mam nadzieje ze bedzie :)
Re: Mustang z allegro/ebay
Dwa i pol roku temu dolar byl po 2 zlote wiec wszystko sciagane ze stanow bylo tansze 

- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Sunshine
Konkurencja!Bolek pisze:Koral nie da się kupić w tych czasach GT +2005 za 45 tyś.zł,jeszcze rok temu szło znaleźć za 50-55 tyś ,teraz ciężko jest znaleźć ładne v6 premium za 45 tyś.zł.Nie ma co szukać,znajomy ma lekko ponad 50 tyś i szuka już półroku codziennie przeglądając wszystkie portale moto.

Wracając do tematu, ktoś może zna tego mustanga:
http://otomoto.pl/ford-mustang-stylizac ... 01178.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
Na odelgłość pytałem w komisie, ale uzyskałem dosyć zdawkowe informacje. Podjechać się nie da po pracy do Szczecina, bo troche za daleko mam z Warszawy.
...The wheels of his mustang exploding on the highway like a slug from a .45
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
Skashgzuk pisze:Konkurencja!Bolek pisze:Koral nie da się kupić w tych czasach GT +2005 za 45 tyś.zł,jeszcze rok temu szło znaleźć za 50-55 tyś ,teraz ciężko jest znaleźć ładne v6 premium za 45 tyś.zł.Nie ma co szukać,znajomy ma lekko ponad 50 tyś i szuka już półroku codziennie przeglądając wszystkie portale moto.
http://otomoto.pl/ford-mustang-stylizac ... 01178.html" onclick="window.open(this.href);return false;?
Na odelgłość pytałem w komisie, ale uzyskałem dosyć zdawkowe informacje. Podjechać się nie da po pracy do Szczecina, bo troche za daleko mam z Warszawy.
jak stylizowany to 99% walony..ale to nie regula..dokladnie sprawdzaj...

Ten Mustang już jest od roku na allegro.Poszukaj na forum było o nim już pare słów napisane.
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
znalazłem fajnego mustanga przynajmniej tak mi się wydaje jeżeli jest ktoś zainteresowany ...
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-manua ... 50963.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jeżeli temat był poruszany i to padło jest to przepraszam...
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-manua ... 50963.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/ford-mustang-gt-i1592245627.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MUahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
a i jeszczejedno:
O ja pier...le ale syf:) muahahahahahhahaa ...
MUahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah
a i jeszczejedno:
O ja pier...le ale syf:) muahahahahahhahaa ...
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
dlaczego lincoln mustang? Przod jest chyba pseudo tbird albo jakis japonski syf no i jak ladnie poducha wywalona moglby chociaz zaslepke pod kolor dobrac:)
Eeech jeszcze raz muse stwierdzic ze glupio zrobilem ze sprzedalem swojego v6 4gen za 15k bezwypadkowego stanga:( shit shit shit! no nic to:) niedawno moj pierwszy mustang mignal mi na trasie fajnie ze jeszcze jezdzi tylko dlaczego blach nie zmienil jak juz 3ci rok go nie mam. Wracajac do ogloszenia gosc sie chyba o jedno zero pomylil:/ za 2500tys moze by kogos znalazl. Gdyby to bylo coupe to bym wzial go wypiaskowal zeszlifowal szpachle zalatal poduszke wrzucil klatke i dwa kubyl i sobie posmigal a tak cabrio to nie ma sie pewnosci czy to sie wszystko nie rozpadnie:)
Eeech jeszcze raz muse stwierdzic ze glupio zrobilem ze sprzedalem swojego v6 4gen za 15k bezwypadkowego stanga:( shit shit shit! no nic to:) niedawno moj pierwszy mustang mignal mi na trasie fajnie ze jeszcze jezdzi tylko dlaczego blach nie zmienil jak juz 3ci rok go nie mam. Wracajac do ogloszenia gosc sie chyba o jedno zero pomylil:/ za 2500tys moze by kogos znalazl. Gdyby to bylo coupe to bym wzial go wypiaskowal zeszlifowal szpachle zalatal poduszke wrzucil klatke i dwa kubyl i sobie posmigal a tak cabrio to nie ma sie pewnosci czy to sie wszystko nie rozpadnie:)
302 HOooooo
Nie wydaje mi się żeby byłpudel pisze:znalazłem fajnego mustanga przynajmniej tak mi się wydaje jeżeli jest ktoś zainteresowany ...

jak szczecin to można walić do mnie z wytycznymi, akurat przejeżdzam tam cisnąc na uczelnię/do pracy , to moge popytaćSkashgzuk pisze: Podjechać się nie da po pracy do Szczecina, bo troche za daleko mam z Warszawy.

I am Lucy Pinder's Fan
- Moris
- Forumowicz
- Model: teraz 911
- Kolor: Byl, satin silver, teraz kto wie
Osobiście sprawdzalem tego mustanga i chyba mamgdzies nawet jego pełen raport carfaxa. Auto nie było bite w stanach jednak miało cofniety licznik . O ile pamietam w raporcie była o tym mowa. Obecny faktyczny przebieg tego auta to jakieś 100 tys - 120 tys km. Auto stoi od roku w komisie i właściciel jest chętny do negocjacji.Skashgzuk pisze:Konkurencja!Bolek pisze:Koral nie da się kupić w tych czasach GT +2005 za 45 tyś.zł,jeszcze rok temu szło znaleźć za 50-55 tyś ,teraz ciężko jest znaleźć ładne v6 premium za 45 tyś.zł.Nie ma co szukać,znajomy ma lekko ponad 50 tyś i szuka już półroku codziennie przeglądając wszystkie portale moto.
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Sunshine
Moris dzięki za info. Miałes może okazje obejżeć go z bliska? Zdjęcia wyglądają nieźle, ale wiadomo, zupełnie inaczej jak sie obejży, dotknie, włączy silnik etc.
Blizzard, będe wdzięczny jak mógłbyś przy okazji rzucić na niego okiem, czy całość trzyma się kupy, czy nie wygląda na mocno wysłużonego, bo te 100-120 tys. km to już powinno być widać na nim (chyba że ktoś dbał, ale jakoś nie wierzę).
Blizzard, będe wdzięczny jak mógłbyś przy okazji rzucić na niego okiem, czy całość trzyma się kupy, czy nie wygląda na mocno wysłużonego, bo te 100-120 tys. km to już powinno być widać na nim (chyba że ktoś dbał, ale jakoś nie wierzę).
...The wheels of his mustang exploding on the highway like a slug from a .45
- Moris
- Forumowicz
- Model: teraz 911
- Kolor: Byl, satin silver, teraz kto wie
Skashgzuk pisze:Moris dzięki za info. Miałes może okazje obejżeć go z bliska? Zdjęcia wyglądają nieźle, ale wiadomo, zupełnie inaczej jak sie obejży, dotknie, włączy silnik etc.
Osobiscie go nie widzialem. Po informacji o przebiegu zrezygnowalem z zakupu.
Wlasciciel komisu wystawil rok temu cene 54900 i sam mi zaproponowal w rozmowie tel 51 tys.
Teraz stoi za 49 tys.

Auto nalezy bardzo dobrze sprawdzic przed zakupem.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
jakby ktoś szukał klasyka convertible to tu jest w miarę niezła sztuka, szkoda ze nie ma oryginalnego silnika
http://detroit.craigslist.org/wyn/cto/2349397265.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://detroit.craigslist.org/wyn/cto/2349397265.html" onclick="window.open(this.href);return false;