Ten z Cz-wy Shelby ładny cały stock tez go widziałem pare razy gadałem z goscim - wysoki jak koszykarzADI pisze:dzisiaj w Czestochowie widzialem bialego Shelby z niebieskimi pasami i bialego V6 o godzinie 12.30. Moze kogos z Was ? ;D
P.S w Czestochowie jest conajmniej 10 Mustangow, ostatnio za kazdym razem widze jakiegos Mustanga... xD az nie dobrze
Kto kogo gdzie widział?
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
To było celowe ;] Zderzenie skrajności ;]Adrianna pisze:Hello Kitty mnie rozwaliładaslaw pisze:A propos tego Mustanga - zrobiłem jemu fotkę ostatnio:adaslaw pisze:Dziś w Warszawie, koło 11:00 rano, na Marszałkowskiej, pomiędzy Centrum a Pl. Konstytucji, widziałem zaparkowanego zielonego Mustanga 2005-2009.
Ktoś z forum?
http://img43.imageshack.us/img43/9179/dsc00142copy.jpg
Ciemno zielony Bullitt.:rotf
l:
btw:
A Ty, Adrianna, czasem w tej Warszawie nie jeździsz gdzieś koło Centrum (Pięknej w szczególności). Wtedy i Twojemu Koniowi zrobiłbym zdjęcie ;]
Pokój, Adasław
- painka
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Kolor: czarny
Tak, oczywiście. Głównie jestem na Mokotowie, Ursynowie lub Ochocie. I codziennie widuję mustanga Pawellosa, bo pracujemy obok siebieadaslaw pisze:Painka, a Ty do Wawy swoim Mustangiem to czasami jeździsz?painka pisze:dzisiaj wieczorem czarny mustang z ramkami na tylnych lampach pod Sadyba Best Mall. ktoś się przyzna czyj to?mój czarnuch stał niedaleko.
- adaslaw
- Forumowicz
Painka, jeśli czasem (jadąc Puławską do swojego Mysiadła) jest Ci smutno i źle, to ... daj znać! Z chęcią dotrzymam Tobie towarzystwa w powrocie do domu i posłucham Twojego V6!painka pisze:Tak, oczywiście. Głównie jestem na Mokotowie, Ursynowie lub Ochocie. I codziennie widuję mustanga Pawellosa, bo pracujemy obok siebieadaslaw pisze:
Painka, a Ty do Wawy swoim Mustangiem to czasami jeździsz?
Tak się składa, że mieszkam obok (Piaseczno) i przymierzam się do kupna praktycznie takiego samego Stanga, jak Twój. Takie zbiegi okoliczności, taka kumulacja.
btw:
Jestem w trakcie negocjacji / ustaleń tego wozu: http://tinyurl.com/2g5kuuv
Serdeczności, Adam
- adaslaw
- Forumowicz
... to jak będziesz, kiedyś, przypadkiem przejeżdżała (z tragarzami) koło Pięknej, to porycz swoim V8 - chętnie posłucham ;]Adrianna pisze:Czasami omijam korki jadąc przez ścisłe centrum tj. Marszałkowska, niewykluczone jest więc trzmychnięcie w Pięknąadaslaw pisze: A Ty, Adrianna, czasem w tej Warszawie nie jeździsz gdzieś koło Centrum (Pięknej w szczególności). Wtedy i Twojemu Koniowi zrobiłbym zdjęcie ;]
Pokój, Adasław
Serdeczności, Adasław
-
Alexander25
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis zlote 2005+ GT przy Pomniku Lotnika
I przy wejsciu do klubu sportowego SOTO na Karolkowej kolo Kasprzaka stal pod metalowa wiata czarny 2005+ GT rej WN.....
Dzis oczywiscie 2 razy czerwone V6 1gen obok camaro 2gen i GRANDE 1gen to chyba jeszcze jest stoi obok tego V6
Do tego zielone coupe v8 2gen brdzydkie strasznie bo wzery na wylot w progach jechalo Wislostrada.
Wracajac widzialem tylko skyline'a r32 lub r34 na japonskich blachach z klatka chyba czarny potem jeszcze nowy jaguar w coupecie i to by bylo na tyle pieknego dnia.
a czy ktos wie co oznacza biala kontrolka na gorze w ksztalcie wezyka a na dole jak lewy dolny wicinek trojkata bo swieci mi sie to w wypozyczonej megance z 2010 roku ktora mam na czas naprawy auta.
I przy wejsciu do klubu sportowego SOTO na Karolkowej kolo Kasprzaka stal pod metalowa wiata czarny 2005+ GT rej WN.....
Dzis oczywiscie 2 razy czerwone V6 1gen obok camaro 2gen i GRANDE 1gen to chyba jeszcze jest stoi obok tego V6
Do tego zielone coupe v8 2gen brdzydkie strasznie bo wzery na wylot w progach jechalo Wislostrada.
Wracajac widzialem tylko skyline'a r32 lub r34 na japonskich blachach z klatka chyba czarny potem jeszcze nowy jaguar w coupecie i to by bylo na tyle pieknego dnia.
a czy ktos wie co oznacza biala kontrolka na gorze w ksztalcie wezyka a na dole jak lewy dolny wicinek trojkata bo swieci mi sie to w wypozyczonej megance z 2010 roku ktora mam na czas naprawy auta.
302 HOooooo