Ogólnie za każdym razem jak już jestem zdecydowany i poradzę się na forum to po waszych odpowiedziach wracam do punktu wyjścia, haha.

Oczywiście to nie zarzut, bo to bardzo dobrze, że otwieracie mi oczy na wiele spraw. Najpierw pamiętam jak odradzaliście mi(ogólnie forumowicze) V generację 4.0 v6 w automacie, bo to nie jedzie i byle honda mnie zostawi w tyle, więc musiałem przeredagować swoje cele.

Później było, że jeśli już te roczniki to tylko GT, albo dołożyć i wybrać polifta - tak też uczyniłem. To teraz znowu mi namieszały w głowię te wersje BASE/PREMIUM i połowę ofert odrzuciłem/odrzucam, bo kurde no szkoda mi wydać ponad 60.000 na zwykłą okrojoną wersje BASE.
Michał ja mam podobnie jak Ty miałeś, najmocniejsze auto jakim jeździłem do tej pory to stilo 1.9JTD, bodajże 120KM

do tego całe życie z przednim napędem, dodatkowo na co dzień jeżdzę autem bardziej przypominającym SUVA/VANA i jak wsiadłem ostatnio do Mustanga GT VI generacji to miałem wrażenie, że jego maska się nie kończy. Także będę musiał się sporo przestawić i z dużym respektem podchodzić do samochodu przez pierwsze miesiące - wszakże nie chciałbym go od razu rozbić.
I właśnie chyba będę musiał zrobić tak jak mówicie, że tym razem jak się pojawi oferta to po prostu jechać, obejrzeć i brać. Bo inaczej to go nigdy nie kupię. Co prawda w każdym zawsze czegoś brakuje - a to nie ma komputera pokładowego, a to wersja BASE, a to kolor brzydki, a to to i tamto, ale trzeba zacisnąć zęby i coś wybrać, bo idealnego to mogę szukać i latami. Najwyżej później z czasem będę go sobie robił pod siebie. I faktycznie, ten premium się wczoraj sprzedał, dlatego Ci już aukcja nie wchodzi.
Wcześniej jeszcze wrzucałem wam tego Mustanga:
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... EPQ7g.html
Sprawdzaliście go po vinie, ale nie w tym rzecz. Ten Mustang jak go wrzucałem tutaj, był za 56.000, przedwczoraj był za 59.000, a od wczoraj jest za 44.000. Dodatkowo przedwczoraj miał 300.000 przebiegu, a od wczoraj ma 330.000. Strasznie łatwo można się naciąć, niektóre egzemplarze obserwuje od kilku tygodni, to normalnie jaja się dzieją z cenami i opisami.