Mustang z allegro/ebay
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: Mustang z allegro/ebay
No robię rozeznanie - żeby się coś działo. Bo jak zmieniać moje kochane V6 to o dwie klasy wyżej. Ale ostatnio też widziałem gdzieś zdjęcie nowego modelu z trochę większym tylnym spoilerem (lotką), która nieco poprawiała wizualnie ten ścięty tył, więc może jakoś się przekonam do niegoMacc pisze:Co tak ganiasz? kupić chcesz V8?![]()
![]()

Czyli opcje są takie:
V6 -> nowe V6/V8
V6 -> zmodyfikowane V8 s197
V6 -> shelby s197
No i zobaczymy - pewno im dłużej będę jeździł tym, tym więcej modyfikacji zrobię i będę chciał zmienić na nowy model, żeby poczuć wyraźną różnicę. Jeżeli jednak trafi się wcześniej jakaś fajna okazja, to nie wykluczone, że zmienię V6 na V8 s197...

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
A co z tym konikiem czy ktoś wie coś na jego temat? Idealnie spełnia nasze oczekiwania chociaż budżet trochę przekracza, ale dałoby się zrobićMONTWA pisze:Witam
czy ktoś zna ten egzemplarz:
VIN: 1ZVHT82H565181648
http://otomoto.pl/ford-mustang-C24796021.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- fajny kolor( 3-warstwowa perła ala SN95), albo RED FIRE fajnie sfotografowane.
pozdr.mt

- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
Fajny manual , przebieg mały , tylko te lampy dodatkowe z tyłu obciachowe , dziwne bo ma jakąs tabliczke znamionową na prawym kielchu wtf ?
- Tom.Tom
- Forumowicz
No i cholera wie, co się z nim działo przez te 5 lat w Polsce - trzeba by ta bezwypadkowość zweryfikować jakoś....
A kolor to chyba jest taki sam jak mój - czyli pięknisty

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- Tom.Tom
- Forumowicz
A co z nim było - masz zdjęcia, carfax, VIN?gover pisze:fajnie zrobiony. jak dla mnie ładnie popasowane wsio. choć na blacharce sie nie znam.

Dokładnie, a kolor rewelkatom.tom pisze:No i cholera wie, co się z nim działo przez te 5 lat w Polsce - trzeba by ta bezwypadkowość zweryfikować jakoś....

- Tom.Tom
- Forumowicz
...bo cena jest podejrzanie podejrzana... no chyba, że bezwypadkowy stock z tego rocznika tyle teraz stoi...?Konik pisze:Dokładnie, a kolor rewelkatom.tom pisze:No i cholera wie, co się z nim działo przez te 5 lat w Polsce - trzeba by ta bezwypadkowość zweryfikować jakoś....

No przecie nie zajade i nie bede po chamsku zaglądał przez szybe i spisywal vin. Jak ktos jest zainteresowany to chyba w jego interesie lezy by po prostu zweryfikowac pojazd tak po prostu. Czli zadzwonic i poprosic o vin, no i sprawdzic - jak on wyglada w carfaksie. jak pasuje to jedzesz i se olgadasz - chyba proste.tom.tom pisze:A co z nim było - masz zdjęcia, carfax, VIN?gover pisze:fajnie zrobiony. jak dla mnie ładnie popasowane wsio. choć na blacharce sie nie znam.
poza tym oni nie kupuja szrotów i bananów. nigdy nie widzialem tam jakiegos konkretnie walnietego. z reguły to tylko same drobne słuczki tył/przód. stąd nie dziwic sie że takie ceny mają. z reguły elekktrykę robią na cacy - no errors.Nie to żebym ich chwalił ale mówię co tam widzę i jak to wszystko wygląda z mojego pkt widzenia. Chłopaki sie starają. Ale przecież to w Twoim iteresie leży by to wszystko zweryfikować (vin/carfax/jazda testowa) - przecie to obowiązkowe pozycje. Pewnie też i idealni nie są, ale wskaż mi kto nie jest w tej branży. Przejedziesz sie nim i sam sie dowiesz ja mówie tylko t co widzę.
- Tom.Tom
- Forumowicz
ok gover - zmyliła mnie twoja poprzednia wypowiedź i myślałem, że to ty wystawiasz a ci "oni" to np. kolesie z autohandlu albo coś takiego - ale faktycznie to moja nadinterpretacja.
Jasne - zadzwonię do Łukasza i podpytam. Chociaż, jak masz blisko i chciałbyś się nim przejechać i opowiedzieć wrażenia, to było by coś! Ja mam kawałek z 3miasta
Jasne - zadzwonię do Łukasza i podpytam. Chociaż, jak masz blisko i chciałbyś się nim przejechać i opowiedzieć wrażenia, to było by coś! Ja mam kawałek z 3miasta

ja jeżdze za krótko by wszystko wyłapać. coś mi umknie i mozesz miec pretensje ze cos zataiłem czy nie powiedzielm. dlatego sam nie bardzo sie chce angażować w taką politykę. z kolei jak myslisz o tym samoch0odzie poważniej to po co odwlekasz. zacznij sprawe pchac do przodu (vin i carfax to kwestkia 1 dnia). co za problem z 3miasta? dzionek i wiesz wszystko a jeszcze weekend masz teraz to tylko go wykorzystac. mało tego - bedziesz zorientowany w 100% co i jak. ja sie przejadę i tak coś tam napisze co moze cie odrazic a faktycznie moze to byc błachostka jakaś... i bedzeimy sie na siebie krzywo patrzeć.
ruszaj tyłek i do roboty
"oni" to Robert i Łukasz
ruszaj tyłek i do roboty

"oni" to Robert i Łukasz
Jeśli ktoś coś wie na temat tego autka to bardzo proszę o info:
http://otomoto.pl/ford-mustang-C24222225.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wart uwagi???
http://otomoto.pl/ford-mustang-C24222225.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wart uwagi???
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
Ja go widzialem na cargo chyba ze 2 razy - jezdzi nim kolezanka, chyba nawet jak bylem to raz Olafa na cwiartke tym manualwm zrobila wiec chyba spoko 

Bart
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
cena bdb jak za GT w cabrio w manualu. kwestia czy byl bity i jesli to czy mocno czy tylko delikatnie-przydalyby sie zdjecia sprzed naprawypaytoplay pisze:Ja go widzialem na cargo chyba ze 2 razy - jezdzi nim kolezanka, chyba nawet jak bylem to raz Olafa na cwiartke tym manualwm zrobila wiec chyba spoko