Ten czarny to wersja Pony 2007 przerobiona na GT plus kilka indywidualnych zmian

Jam ci to niechwaląc się sprawił
 było być pierwszego dnia, było o wiele więcej aut. drugiego nie chciało się już niektórym (i mi) stać na wystawie
 było być pierwszego dnia, było o wiele więcej aut. drugiego nie chciało się już niektórym (i mi) stać na wystawie 

ale sympatycznie odmachane. Chyba wyszłam na blacharę
  ale sympatycznie odmachane. Chyba wyszłam na blacharę  - muszę zainwestować w większą naklejkę klubową
  - muszę zainwestować w większą naklejkę klubową  

pozdro
 pozdro zapraszam kolege czesciej na forum.
 zapraszam kolege czesciej na forum.to na następny raz będę się musiał pojawić wcześniej xDbyło być pierwszego dnia, było o wiele więcej aut. drugiego nie chciało się już niektórym (i mi) stać na wystawie
 , przemknął w tym samym kierunku, tylko że jakieś 45min później.
, przemknął w tym samym kierunku, tylko że jakieś 45min później.
 ale nic straconego, w planie mam czerwiec może Pluzz będzie dostępny i wystawimy się trochę.
 ale nic straconego, w planie mam czerwiec może Pluzz będzie dostępny i wystawimy się trochę.