Co o nim sądzicie?
- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
Co o nim sądzicie?
http://otomoto.pl/ford-mustang-C22130266.html" onclick="window.open(this.href);return false; Dzień dobry, co sądzicie o tym Mustangu?
- Chefofrats
- Forumowicz
- Model: 2006 V6
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vista Blue Metallic
Re: Co o nim sądzicie?
Że to jakiś przekręt, bo V6 premium z tego rocznika nie może kosztować tak mało.
- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
jest nieopłacony, sprowadzony z Niemiec, ale nadal... w czym rzecz? Myślałam, że może ktoś go oglądał, ja to zrobię dopiero na dniach, kawał drogi mnie czeka
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
akcyzy będzie trochę bo wycenia go na jakieś 60 tys lekko a akcyza 18,6 chyba z tego co pamiętam , ochyde koła balony, dziwne bo auto w wyposazeniu premium a kierownica plastikowa , na początek wez vin
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Windveil Blue
moze za poł auta 
heheh
jak masz wplacic zaliczke to odrazu rozlacz rozmowe z chlopem, heheh
ja szukam auta rodzinnego za okolo 300 i jak mi mowia ze mam wplacic zaliczke to juz mi sie wlos podnosi na glowie!

heheh
jak masz wplacic zaliczke to odrazu rozlacz rozmowe z chlopem, heheh
ja szukam auta rodzinnego za okolo 300 i jak mi mowia ze mam wplacic zaliczke to juz mi sie wlos podnosi na glowie!
- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
Zgadzam się, że w 'każdym coś jest' bo trochę ich już widziałam i z bezsilności zarejestrowałam się na forum i... od razu zrobiło mi się lepiej
Na pewno nie kupię od ręki, bo to auto musi mnie zachwycić, szybsze bicie serca i te sprawy... prawie jak miłość od pierwszego wejrzenia, do tej pory żadne na mnie aż takiego wrażenia nie zrobiło. Ten zapewne lepiej się prezentuje na żywo, choć wolałabym mat. Zobaczymy, jak wrócę to opowiem... czekam na więcej rad od doświadczonych fascynatów Rumaków, dzięki;)

- speedster
- Forumowicz
- Model: 93' Mustang LX 5.0
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Titanium Frost
Paskudne felgi
Ogólnie wygląda trochę jak tuningowany import
Najbogatsza wersja ma manualną klimatyzacje?

Najbogatsza wersja ma manualną klimatyzacje?

Oj wystarczy zadzwonic by sie dowiedziec przykrej prawdy (aczkowliek nalezy docenic fakt, ze sprzedawca, nic nie krecil i od razu sie do tego przyznal), ze auto ma przyspawany dach
Podobno Niemiec (ktory sprowadzil go bezwypadkowego ze stanow, wiem bo sprawdzalem VIN i wsio poza maska bylo zakladane w stanach) zahaczyl o jakis wiadukt i tylko dach byl uszkodzony, wiec go jakis polski blacharz "magik" przeszczepil i patrzac na zdjecia wyglada to niezle, ale jakos nie wierze by auto zachowalo swoja pierwotna sztywnosc nadwozia po czyms takim
Poprosilem o zdjecia sprzed naprawy, to sprzedawca twierdzi, ze je ma, ale na maila nie przesle, bo ma je w aparacie... Do tego koles nie jest wlascicielem formalnie, bo kupil od kogos z Niemiec, czyli podpisujemy umowe inblanco z jakims Niemcem... chyba szkoda zachodu, chodz nie powiem cena kusi... co do oplat to standardowe oplaty z Niemiec, wiec jak liczylem wyszlo kolo 40 kola za calosc. A i jeszcze kierownica byla zmieniana bo sie polamala
Czy da sie zmienic kierownice bez uszkodzenia poduchy??? Nie ma co prawdziwa okazja 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
Gdybym mogła postawić na tym forum dobrą wódkę... <3 dzięki. Haha jasne, że dzwoniłam, uważacie, że sprzedawcy nie wiedzą jak wcisnąć samochód mniej doświadczonej (komplementuję sobie;) dziewczynie? Nie trzeba kłamać, wystarczy mało mówić 

- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20699049.html" onclick="window.open(this.href);return false; a to? To jest moje pierwsze auto i nie chciałabym rozwalić frycowym jakiejś fajnej niuńki, ale też nie chcę kupić byle czego...
Jezeli auto nie bylo wczesniej u nas maglowane to najlepiej popros o nr VIN i daj na http://www.bezwypadkowy.net/" onclick="window.open(this.href);return false; i oni tam Tobie sprawdza jego historie w stanachmademoiselle pisze:http://otomoto.pl/ford-mustang-C20699049.html a to? To jest moje pierwsze auto i nie chciałabym rozwalić frycowym jakiejś fajnej niuńki, ale też nie chcę kupić byle czego...

Co do tego ezgemplarza to nie wiem jaka jest jego historia, ale bardzo dlugo wisi juz na otomoto, wiec bym uwazal...

Ostatnio zmieniony 2011-12-16, 12:43 przez Jedrula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
jeste jeszcze jedna opcja.
nie zawsze forumowicze mają czas, ale jeśli masz jeździć po całym kraju i wracać bez niczego, to zawsze możesz poprosic tutaj chłopaków. Jeśli będą mieć chwilę to podskoczą do danego komisu i sprawdzą dla Ciebie. Odwdzięczysz się wtedy colą na najbliższym zlocie czy Mustang Race;)
zawsze przed wyjazdem proś o vin i wtedy sprawdzaj jego historię
nie zawsze forumowicze mają czas, ale jeśli masz jeździć po całym kraju i wracać bez niczego, to zawsze możesz poprosic tutaj chłopaków. Jeśli będą mieć chwilę to podskoczą do danego komisu i sprawdzą dla Ciebie. Odwdzięczysz się wtedy colą na najbliższym zlocie czy Mustang Race;)
zawsze przed wyjazdem proś o vin i wtedy sprawdzaj jego historię
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz
http://www.bezwypadkowy.net/forum/79-ocena-auta" onclick="window.open(this.href);return false; zakladasz nowy temat z linkiem do ogloszenia i nr VIN i chlopaki sprawdzajamademoiselle pisze:Jędrulo w której zakładce 'wałkujemy' Mustangi?

- mademoiselle
- Młodszy Forumowicz