rada Bielka;)
kup Mustanga do zrobienia, przywieź go tutaj i daj do odrestaurowania jednej z polskich firm.
Nie będziesz się domyślać czy "odrestaurowane" auto ze stanów ma w sobie jakieś niespodzianki czy nie. Czy było zrobione po taniości na sprzedaż.
Robiąc tutaj na miejscu kupujesz spokój:)
Poszukuję Mustanga 67 rok
Re: Poszukuję Mustanga 67 rok
a przy okazji masz wgląd w prace remontowe, jakbyś remontował w stanach to zaszpachlują Ci rdzę, powiedzą, że zrobili naprawy blacharskie, a później na dziurach zgubisz np. podłogę. Pisz do użytkownika DOCTORCLASSIC, zajmują się renowacją lub znajdź firmę bliżej siebie i rób w Polsce jak wszyscy tutaj....
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
W Americe to prawda,a w Kandzje to som super
.Istnieją dobre i złe wszędzie. Ważne jest, aby iść z, który jest pasjonatem samochodów i ich reputacji, a nie tylko pieniądze, i którzy są wygodne dla Ciebie. Ważne jest również, aby znaleźć ludzi można ufać w różnych miejscach, do pomocy ze swoim samochodem. Jeśli mieszkasz na jednej stronie Polska i shop jest po drugiej stronie nie jest inna niż samochód zbudowany tutaj. Musi shop ze możesz zaufać i zaufanych ludzi, którzy mogą robić zdjęcia, aby pokazać Ci pracę wykonywaną.

rick czy jak bym kiedys sie zdecydowal na Klasyka - zajmiesz sei nim odpowiednio ?
Czyli renowacja jak dla siebei ?
Czyli renowacja jak dla siebei ?
-
- Członek Honorowy MKP
Byłbym zadowolony, aby pomóc każdemu. Kiedy pracuję na cudzym samochody traktowane są one wyższe niż moje. Ja również robie silnik odbudowuje, a prace nad innymi samochodami jak korwety, Camaro, Firebirds, Thunderbirds, fox, sn95, new edge,mozna Roush,koelgi tam pracują.
My Problemem jest to pomieszczeniu. Mam 90 coupe i 67 fastback w garażu teraz. Mam 85GT w składzie, przyjaciółmi 66 GT, że czeka na mnie, aby mu pomóc, a teraz może Tomek (alski) chce pewne prace.
teraz jestem pomoc znajomego , robimy shop , jest 40 stóp o 80 stóp. Będzie miała podnośniki i dyno silnika. On jest mechanikiem, a gdy jest zbyt dużo pracy wzywa mnie, aby mu pomóc
Aby odpowiedzieć na to pytanie, tak chciałbym, aby pomóc wszystkim, ale mogę tylko zrobić dwa może trzy samochody w roku, więcy nie chcę robić, zeby dobra praca byla dla Ciebie i nie oszukiwać ci dobrego samochodu. Albo wiele mniejszych rzeczy, z wyszczególnieniem, wnętrze poprawki, silnik odbudowuje. Kilka zdjęć z moich znajomych 66GT kupił w ubiegłym roku za 10 000 dolarów kanadyjskich kolo Toronto. To on z samochodem i mój F150, ostatnie zdjęcie jest jak chce zeby wyglądał

My Problemem jest to pomieszczeniu. Mam 90 coupe i 67 fastback w garażu teraz. Mam 85GT w składzie, przyjaciółmi 66 GT, że czeka na mnie, aby mu pomóc, a teraz może Tomek (alski) chce pewne prace.
teraz jestem pomoc znajomego , robimy shop , jest 40 stóp o 80 stóp. Będzie miała podnośniki i dyno silnika. On jest mechanikiem, a gdy jest zbyt dużo pracy wzywa mnie, aby mu pomóc
Aby odpowiedzieć na to pytanie, tak chciałbym, aby pomóc wszystkim, ale mogę tylko zrobić dwa może trzy samochody w roku, więcy nie chcę robić, zeby dobra praca byla dla Ciebie i nie oszukiwać ci dobrego samochodu. Albo wiele mniejszych rzeczy, z wyszczególnieniem, wnętrze poprawki, silnik odbudowuje. Kilka zdjęć z moich znajomych 66GT kupił w ubiegłym roku za 10 000 dolarów kanadyjskich kolo Toronto. To on z samochodem i mój F150, ostatnie zdjęcie jest jak chce zeby wyglądał

- DOCTORCLASSIC
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Witam
Mamy do sprzedania dwa mustangi, które znajdują się w Polsce
1. FORD MUSTANG GT 1968 FASTBACK 50 000
MOTOR 5.0 , gaźnik HOLLEY 4 komorowy , kolektor ssący zmieniony,
zapłon elektroniczny, kolektory wydechowe stalowe pojedyncze , elektryczna pompka paliwa , rozpórka,
skrzynia 5 biegów manual ze zmiana HURST a , hamulce tarczowe przód z rozdzielaczem.
2. FORD MUSTANG V8 CABRIO 1966 19 900
zdjęcia aut na naszym profilu FB
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 1698694994
kontakt http://www.DOCTORCLASSIC.eu
Mamy do sprzedania dwa mustangi, które znajdują się w Polsce
1. FORD MUSTANG GT 1968 FASTBACK 50 000
MOTOR 5.0 , gaźnik HOLLEY 4 komorowy , kolektor ssący zmieniony,
zapłon elektroniczny, kolektory wydechowe stalowe pojedyncze , elektryczna pompka paliwa , rozpórka,
skrzynia 5 biegów manual ze zmiana HURST a , hamulce tarczowe przód z rozdzielaczem.
2. FORD MUSTANG V8 CABRIO 1966 19 900
zdjęcia aut na naszym profilu FB
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 1698694994
kontakt http://www.DOCTORCLASSIC.eu
-
- Forumowicz
- Model: GT500 & FAST'67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Aktualnie Qnia brak na stanie...
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
[quote="rick"]My Problemem jest to pomieszczeniu. Mam 90 coupe i 67 fastback w garażu teraz. Mam 85GT w składzie, przyjaciółmi 66 GT, że czeka na mnie, aby mu pomóc, a teraz może Tomek (alski) chce pewne prace.
Tak Rick - będziemy coś działać wspólnie - tylko ustalimy jaki zakres prac! Więc miejsce rezerwuję na Twoim placu - na pewno zabierzemy się za engine...
Tak Rick - będziemy coś działać wspólnie - tylko ustalimy jaki zakres prac! Więc miejsce rezerwuję na Twoim placu - na pewno zabierzemy się za engine...

alski
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
It's Never Too Late to Have a Happy Childhood
-
- Członek Honorowy MKP
Tomek nie problem, moje projekty zawsze mogą być wprowadzane na bok dla innych projektów. Moje Są to wypełniacze czasu dla mnie. Mustang przyjaciół udaje się do warsztatu, aby upewnić się, że podwozie jest prosta. Następnie należy sprawdzić, co zmieniających się potrzeb, a następnie czekać na niego do zakupu części.