A i wczoraj z GPE śmigaliśmy ulicami: Nałęczowska-Kraśnicka-Orkana-Jana Pawła II-Filaretów-Głęboka-Nałęczowska
Kto kogo gdzie widział?
dziś w Kraśniku na Urzędowskiej w stronę dzielnicy Starej śmigał błękitny convi 2005 z polskimi flagami po obu stronach i dwiema zajebistymi dupami na złożonym dachu 
A i wczoraj z GPE śmigaliśmy ulicami: Nałęczowska-Kraśnicka-Orkana-Jana Pawła II-Filaretów-Głęboka-Nałęczowska
Nic na siłę, wszystko młotkiem
i wyklepie się coś takiego:

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
W środę ok. 12:00 na alejach w Krakowie takiego upolowałem .
Konik niestety zabiedzony, zaniedbany, wycieńczony.
Sprawiał wrażenie zagubionego, ewidentnie widać było że kusa nie na swojej polanie.
A i kierunki kolego w lampach wstecznych można pomarańczowe zainstalować.
Honda takie oferuje, mała bańka duża moc w odpowiednim kolorze.
Konik niestety zabiedzony, zaniedbany, wycieńczony.
Sprawiał wrażenie zagubionego, ewidentnie widać było że kusa nie na swojej polanie.
A i kierunki kolego w lampach wstecznych można pomarańczowe zainstalować.
Honda takie oferuje, mała bańka duża moc w odpowiednim kolorze.
- Załączniki
-
- 666.jpg (37.23 KiB) Przejrzano 5203 razy
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Hajnowskie spotkanie 
...aż się zaczerwienił na widok Limonki

Uploaded with ImageShack.us

...aż się zaczerwienił na widok Limonki

- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Ale się dziś wściekłem, **** 
Byłem dziś w Auchan w Piasecznie. Wyjeżdżając już z parkingu do domu, patrzę, a tu na parkingu stoi szary Mustang 2005+ (chyba V6), z czarnymi napisami "Mustang" na dole. Szybko zawinąłem ponownie na parking, bo postanowiłem napisać do gościa wiadomość za wycieraczką (nie dość, że to może ktoś z mojego Piaseczna, to możliwe, że dałby się namówić na niedzielną ustawkę na Cargo, gdzie już się zapowiedziało 7 Mustangów!).
Kurna, OCZYWIŚCIE, nie miałem długopisu w wozie. Zatem pobiegłem do Auchan ponownie, kupić długopis. A tam, ***, pani się skończył papier w drukarce fiskalnej. W kolejce sterczałem (po pieprzony jeden długopis za 2 PLN) z 5 minut
Kiedy wróciłem, Mustanga już nie było
((
Czy ktoś może mnie uspokoić i powiedzieć, że ten ktoś jest już na klubie i o ustawce w niedziele wie? PROSZĘ!
Panie i Panowie
Czy ktoś wie, czy posiadaczka (szczupła brunetka) srebrnego Mustanga 2005+, raczej V6, numery WB ****, jest już w Klubie?
Ktoś ją zna?
Ktoś do Klubu już Ją zaprosił?
Byłem dziś w Auchan w Piasecznie. Wyjeżdżając już z parkingu do domu, patrzę, a tu na parkingu stoi szary Mustang 2005+ (chyba V6), z czarnymi napisami "Mustang" na dole. Szybko zawinąłem ponownie na parking, bo postanowiłem napisać do gościa wiadomość za wycieraczką (nie dość, że to może ktoś z mojego Piaseczna, to możliwe, że dałby się namówić na niedzielną ustawkę na Cargo, gdzie już się zapowiedziało 7 Mustangów!).
Kurna, OCZYWIŚCIE, nie miałem długopisu w wozie. Zatem pobiegłem do Auchan ponownie, kupić długopis. A tam, ***, pani się skończył papier w drukarce fiskalnej. W kolejce sterczałem (po pieprzony jeden długopis za 2 PLN) z 5 minut
Kiedy wróciłem, Mustanga już nie było
Czy ktoś może mnie uspokoić i powiedzieć, że ten ktoś jest już na klubie i o ustawce w niedziele wie? PROSZĘ!
Panie i Panowie
Czy ktoś wie, czy posiadaczka (szczupła brunetka) srebrnego Mustanga 2005+, raczej V6, numery WB ****, jest już w Klubie?
Ktoś ją zna?
Ktoś do Klubu już Ją zaprosił?
Ostatnio zmieniony 2010-11-13, 17:20 przez adaslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
annie1989
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2006
- Kolor: błękit :)
A ja i moj konik prawie się dzisiaj z radości posikaliśmy widząc ze przed nami, pod SGH, parkuje czarny stang. I co? I nic, zaparkował i nawet nie poczekał aż ja zaparkuje konisia, po prostu sobie poszedł. Zrobiłam mu zdjęcie, brzydalowi, mam spisane jego blachy i jak tylko spotkam na jakimś zlocie to ... przemówie do rozumu! Blachy WH ..... phi