Nowy Mustang (2011) - videos
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
RedHornet,
no i pozamiatane....
Najlepszy filmik jaki w życiu widziałem - krótki a konkretny!
Nowy Mustang GT jest super - a że bierze Camaro SS to jest piękne (a przecież różnica i w mocy i w w cenie całkiem zauważalna !!)
O ile Camaro SS mi się podoba, o tyle Challenger to jest chyba tylko dla staruszków ''wspomnień z lat dzieciństwa" , bo to ani zbytnio nie wygląda, ani nie jeżdzi... ale dobrze, że jest, zawsze to Ford czuje konkurencję na plecach....
Nowy GT jest wywalony w kosmos!!!
(szkoda tylko, że przez tą zasr..... Grecję dolar podskoczył o 50gr co podraża sprowadzenie o 25 000zł minimum
no i pozamiatane....

Najlepszy filmik jaki w życiu widziałem - krótki a konkretny!
Nowy Mustang GT jest super - a że bierze Camaro SS to jest piękne (a przecież różnica i w mocy i w w cenie całkiem zauważalna !!)
O ile Camaro SS mi się podoba, o tyle Challenger to jest chyba tylko dla staruszków ''wspomnień z lat dzieciństwa" , bo to ani zbytnio nie wygląda, ani nie jeżdzi... ale dobrze, że jest, zawsze to Ford czuje konkurencję na plecach....
Nowy GT jest wywalony w kosmos!!!
(szkoda tylko, że przez tą zasr..... Grecję dolar podskoczył o 50gr co podraża sprowadzenie o 25 000zł minimum

-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
konkretny jest ten mustang - nawet jak wcześniej marudziłem, że brzydki itd to jak zobaczyłem na żywo v6 2010 to jednak sie przekonałem, że tragedii nie ma
- a ten GT 5.0 to już w ogóle gniecie.
Teraz cena takiego na gotowo to chyba ( ? ) ok 160-170 tyś PLN wiec niby za nowe auto z taka mocą to całkiem nieźle - ale dla mnie póki co to i tak cena z kosmosu![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ale... jakbym tylko miał taką możliwość to bym sie chyba nie zastanawiał - tylko najpierw muszę się wyprowadzić z centrum bo mi następnego by zdewastowali...![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ja póki co jeżeli udałoby mi się sprzedać swojego to będę polował na jakiegoś starszego V8 - w sumie 300 kucy to też jest już potwór![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Teraz cena takiego na gotowo to chyba ( ? ) ok 160-170 tyś PLN wiec niby za nowe auto z taka mocą to całkiem nieźle - ale dla mnie póki co to i tak cena z kosmosu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ale... jakbym tylko miał taką możliwość to bym sie chyba nie zastanawiał - tylko najpierw muszę się wyprowadzić z centrum bo mi następnego by zdewastowali...
Ja póki co jeżeli udałoby mi się sprzedać swojego to będę polował na jakiegoś starszego V8 - w sumie 300 kucy to też jest już potwór
Bart
Koniec z gołym grillem v6
Wreszcie seryjny 6-cylindrowiec z grillem a'la Pony Package
Teraz nie powiesz o mustangu że tandetne zawieszenie czy marne wnętrze!
Poza tym 2011 shelby gt500 bedzie mial juz aluminiowe części silnika ;]
A tutaj zajeb**ste porównanie 2010 GT z 2011 V6 na linii prostej.
[yt][/yt]
Czyż nie jest to piękne dla przyszłości mustangów ?:D

Poza tym 2011 shelby gt500 bedzie mial juz aluminiowe części silnika ;]
A tutaj zajeb**ste porównanie 2010 GT z 2011 V6 na linii prostej.
[yt][/yt]
Czyż nie jest to piękne dla przyszłości mustangów ?:D
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Filmik super, już chciałem pisać, że "w V6 były 2 osoby (kierowca i filmowiec ; ) ale na końcu filmu były dla odmiany 2 osoby w V8 i tez był szybszy, także ''nie robi to wielkiej różnicy'' (ja myślałem, że robi różnicę, serio
Ja myślę (jestem pewien) że zrobili V6 nowe specjalnie ''trochę poniżej V8 2010'' żeby się nie wku..... roczni nabywcy , że ich ściga tańszy i mniejszy (silnkowo) model.
Takze teraz wiemy, że najciekawszy test to byłoby GT 2005-2008 vs. V6 2011 - to byłaby jazda!! Ciekawy jestem czy GT 2005 by było szybsze, może minimalnie... albo równo.
Ja jestem naprawdę pełen podziwu dla Forda, że w czasach hiper recesji i ''szalonych zielonych'' gdzie ''cały świat dąży'' do silników 1,2 turbo lub elektrycznych wtyczek (ewentualnie ile to na dieselku oszczędzę paliwa
), to ci prezentują silnik V8 5.0
(co prawda, jak zanm życie, to te silniki były projektowane jeszcze podczas boomu 2005-2008 ale mimo wszystko, że weszły do produkcji.... Szacun, naprawdę!)

Ja myślę (jestem pewien) że zrobili V6 nowe specjalnie ''trochę poniżej V8 2010'' żeby się nie wku..... roczni nabywcy , że ich ściga tańszy i mniejszy (silnkowo) model.
Takze teraz wiemy, że najciekawszy test to byłoby GT 2005-2008 vs. V6 2011 - to byłaby jazda!! Ciekawy jestem czy GT 2005 by było szybsze, może minimalnie... albo równo.
Ja jestem naprawdę pełen podziwu dla Forda, że w czasach hiper recesji i ''szalonych zielonych'' gdzie ''cały świat dąży'' do silników 1,2 turbo lub elektrycznych wtyczek (ewentualnie ile to na dieselku oszczędzę paliwa

(co prawda, jak zanm życie, to te silniki były projektowane jeszcze podczas boomu 2005-2008 ale mimo wszystko, że weszły do produkcji.... Szacun, naprawdę!)