Takich nie było tzn była tania kiepsko wykonana chińszczyzna bez atestu ale to odpadło przy pierwszym spojrzeniu na to - tandeta. Te są porządnie wykonane z atestem i homologacją. Może je przyciemnię żeby się zlały z obudową lusterka – ale na prawdę prawie ich nie widać, na zdjęciach robiłem tak żeby je było widać.alfatech pisze:Dzwinie wystająnie dało się założyć takich pod całe lusterko żeby nie wyglądały jak ............. kokon ?
alfatech pisze:Panel w aucie widac dobrze zrobiony ale - miejsca na kubki i podobne klamoty odpadają
Nigdy tam nic nie wkładałem poza gruszką od CB - ja nie pije coli w aucie ani nie jem w nim hamburgerów lub KFC.

Gdzieś je tu już pokazywałem przegapiłeś.alfatech pisze:a co Ty kolego za zegarki na słupku masznie chwliłeś się

Jeden to pomiar mieszanki Paliwo/Powietrza
A dwa czytają całą gamę parametrów z OBDII:
- temperatura powietrza zewnetrznego,
- temperatura powietrza zasysanego
- temperatura płynu chłodzącego
- temperatura głowicy
- temperatura paliwa
- ciśnienie paliwa
- odczyt z sondy lambda
- położenie przepustnicy
- moc w KM
- odczyt z czujników regulujących spalanie stukowe
i wiele innych wszystkie odczyty w czasie rzeczywistym.
Jednym słowem jak coś nie halo w silniku tam to znajdziesz w odczycie parametrów.
+ czytają kody + robią pomiary na 1/4 na 1/8 mili i na 100, można ustawić diody migające przy określonym poziomie obrotów sygnalizując zmianę biegu na wyższy – super na ćwiartkę – a i w jeździe codziennej przy agresywnym przyspieszaniu też fajna sprawa nie trzeba patrzyć na obrotomierz. Ustawiasz mignięcie przy największej mocy i tam dokładnie zawsze zmienisz bieg.
Pozwalają też podłączyć 4 analogowe czujniki. Na razie mam podpięty czujnik temperatury oleju silnikowego. Ten nie jest czytany z OBDII.
Zegary były montowane pod supercharger ale potem się rozmyśliłem DOLAR UP zegary zostały po $ za 2 złote.