bez oględzin i historii za wiele się nie powie ,cena wysokaJulas pisze:D... Wam wszystkim zawracam ale pojawiło się coś takiego i ktoś może mi coś powiedzieć tak z opisu bo wygląda ok
Mustang - nowy czy używany
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Kaes,
Jakie:
Skórzana deska rozdzielcza ? (ja nie widzę...)
Skórzana kierownica z funkcja sterowania radiem (a jest taka?? Serio?? bo ja mam identico i można tylko tempomat on/off, + -, accel. .. ; ))
Kurna, musze się douczyć bo ja takich lusterek a kierunkami nie widziałem jeszcze... tylne lampy fajnie zrobione na PL - czy dlatego, że był walnięty??
Jakie:
Skórzana kierownica z funkcja sterowania radiem (a jest taka?? Serio?? bo ja mam identico i można tylko tempomat on/off, + -, accel. .. ; ))
Kurna, musze się douczyć bo ja takich lusterek a kierunkami nie widziałem jeszcze... tylne lampy fajnie zrobione na PL - czy dlatego, że był walnięty??
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
no tak miał/ma w opisie. co to skórzana deska to nie wiem. funkcja sterowania radiem - też jakiś ewenement, chyba, że chodzi mu o to, że przyspiesza na tempomacie przyciskiem + a radio się automatycznie podgłaśniaOlaf pisze:Kaes,
Jakie:

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%