rozglądam się od jakiegoś czasu za odpowiednim dla mnie rozwiązaniem co do wydechu w EB z 2017 r. Przejrzałem już forum, YouTube i miliony stron z opiniami o wydechach. Ostatecznie brakuje mi tylko porównania na żywo. Tu wchodzi moje pytanie prośba. Chętnie spotkałbym się z użytkownikami EB, którzy maja jakieś akcesoryjne wydechy. Nie ukrywam, że głównie interesuje mnie MBRP race (jestem ciekawy, czy nie będzie dla mnie za głośny w trasie, bo sporo jeżdżę) - natomiast chętnie posłucham wszystkich rozwiązań. Poważnie rozważam także końcowy wydech z kwasówki - sporttig w zielonce proponuje mi ciekawe rozwiązanie, ma być nie za głośno, a jednak lepiej niż na seryjnym wydechu. Oczywiści największy problem to to, że ostatecznie dowiem się jak będzie brzmiał dopiero po zamontowaniu.
Reasumując. Kto się chce ze mną spotkać?

Propozycje "sprzedaj i kup 5.0" też już dostałem i rozważałem, ale to może za rok czy dwa

PS: Czy MBRP Race do GT podejdzie do EB? Z tego co widzę w specyfikacji to średnica jest ta sama, tylko końcówki są większe (jest H zamiast Y, ale może wykorzystałbym tylko część za H).
Pozdrawiam
Damian