Emblematy na zamówienie
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
Emblematy na zamówienie
Czy ktoś wie gdzie można zamówić lub wykonać emblemat chromowany na zamówienie? Mam fajny pomysł ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć miejsca gdzie mógłbym zamówić.....
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
Nikt nie wie gdzie mozna sobie zrobić fajny napis chromowany? (ale nie pojedyncze literki)
Please help
Please help

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
przerabialem temat emblematu - i mi rece opadly - za np 3 szt licza jak bys chcial cala polske zasypac - czyli - od 800 - do ...> . Naprawdę ja nie mam pojęcia . zaraz chca robic formy (co mnie nie dziwi) i dlatego takie koszta ..Konrado pisze:Nikt nie wie gdzie mozna sobie zrobić fajny napis chromowany? (ale nie pojedyncze literki)
Please help
Ostatnio zmieniony 2009-09-01, 08:50 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.