2013 V6 - prośba o ocenę
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2014
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny
2013 V6 - prośba o ocenę
Witam ,
Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia i chyba jestem zbyt wybredny bo ciągle jest coś nie tak.
Poniżej egzemplarz , który bardzo mi się podoba , ale to chyba jakas uboga wersja.
Głównie szkoda , że brak skór , ale można wymienić myślę fotele chociaz to pewnie duuuzy koszt.
Mimo to suuuper kolor , ladna felga w dobrym rozmiarze itp.
Dodac fajny wydech i smigac...
Tylko najwazniejsze jaki stan techniczny i jak mocno byl uszkodzony. Czy widzicie cos niepokojacego ?
Czy wszystkie skrzynie od 2013. maja opcje zmiany biegow manualnie w automacie ?
Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia i chyba jestem zbyt wybredny bo ciągle jest coś nie tak.
Poniżej egzemplarz , który bardzo mi się podoba , ale to chyba jakas uboga wersja.
Głównie szkoda , że brak skór , ale można wymienić myślę fotele chociaz to pewnie duuuzy koszt.
Mimo to suuuper kolor , ladna felga w dobrym rozmiarze itp.
Dodac fajny wydech i smigac...
Tylko najwazniejsze jaki stan techniczny i jak mocno byl uszkodzony. Czy widzicie cos niepokojacego ?
Czy wszystkie skrzynie od 2013. maja opcje zmiany biegow manualnie w automacie ?
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2013
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Re: 2013 V6 - prośba o ocenę
Panie kochany, nie ma ani linku ani fotki. Dodaj proszę.
Wiktor|Leo|MrChrum
GT 2k13
GT 2k13
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT 2013
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
ze skrzynią to Ci nie powiem czy jest taka możliwość.
Na towoim miejscu zrobiłbym tak.
Poproś o vin i sprawdź go od a do z, i co w sumie najważniejsze poproś o zdjęcia ze stanów. Chociaż jeśli gość sprowadzał go dla siebie to też pewnie szukał słabo rozbitego
Ja tam nie widze nic niepokojącego.
Na towoim miejscu zrobiłbym tak.
Poproś o vin i sprawdź go od a do z, i co w sumie najważniejsze poproś o zdjęcia ze stanów. Chociaż jeśli gość sprowadzał go dla siebie to też pewnie szukał słabo rozbitego

Ja tam nie widze nic niepokojącego.
Wiktor|Leo|MrChrum
GT 2k13
GT 2k13
-
- Młodszy Forumowicz
Oczywiscie , ze to sprawdze. To podstawa. Najpierw chciałem jednak zapytac forumowiczow czy nie ma jakiejs lipy widocznej juz na pierwszy rzut oka.
Ostatnio sprawdzając inne auto w Carfaxie wyszlo duzo dziwnych informacji co opisalem w innym temacie.
Ostatnio sprawdzając inne auto w Carfaxie wyszlo duzo dziwnych informacji co opisalem w innym temacie.
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Kolor: Czerwony
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Możesz się zapytać albo sprawdzić na zdjęciach z USA czy rozpórkę ma dołożoną czy fabryczną. Jeżeli od fabryki to może mieć Performance Package czyli dyfer 3.31, zawias od GT, grubsze stabilizatory i dodatkowy tryb "sport" przy wyłączaniu trakcji.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/CS 2012 2021 -
-
- Młodszy Forumowicz
Uderzony był w bok , według mnie nie wygląda to groźnie , ale po Carfax wychodzi szkoda calkowita.
Mi to nie przeszkadza , ale przy pozniejszej odsprzedazy moze byc problem...
Mi to nie przeszkadza , ale przy pozniejszej odsprzedazy moze byc problem...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Base
- Kolor: Czarny
Cześć.Mam 13r 3,7.niedużo uszkodzony( mogę sprzedać uszkodzonego lub naprawionego, wszystko do dogadania).czarny,manual,premium,duża navi, fabryczny Performance Pakiet.Zapraszam na priv lub tel 693 087 539.