Masz jedną wspaniałą cechę -  potrafisz się zachować po takiej wpadce jak wczoraj.
Gratuluję.

Czy chcesz żeby powstał dział LPG na naszym forum ??
Dopiero teraz trafiłem na ten dział...wyrażę moje zdanie : wdłg mnie "Mustang KLUB Polska" to forum i zarazem klub dla miłośników czterooponowych ogierów,bądź klaczy...Więc rodzaj paliwa :BP,ON,czy LPG ma (lub powinien mieć   )najmniej do znaczenia...Dla mnie ta cała dyskusja o powstaniu temau LPG jest czystym absurdem...Oczywiście,że powinien powstać i dobrze,że powstał
  )najmniej do znaczenia...Dla mnie ta cała dyskusja o powstaniu temau LPG jest czystym absurdem...Oczywiście,że powinien powstać i dobrze,że powstał   bo czy na forum np. tel. komórkowych kłócą się kto ma "na kartę"a kto na abonament ??? Mustang zasługuje na najlepsze forum na świecie,więc dajmy mu je!!!
 bo czy na forum np. tel. komórkowych kłócą się kto ma "na kartę"a kto na abonament ??? Mustang zasługuje na najlepsze forum na świecie,więc dajmy mu je!!!
(treść zawarta w tym poście jest jedynie moją opinią ) Serdecznie pozdrawiam !!!
 ) Serdecznie pozdrawiam !!!

)najmniej do znaczenia...Dla mnie ta cała dyskusja o powstaniu temau LPG jest czystym absurdem...Oczywiście,że powinien powstać i dobrze,że powstał
  )najmniej do znaczenia...Dla mnie ta cała dyskusja o powstaniu temau LPG jest czystym absurdem...Oczywiście,że powinien powstać i dobrze,że powstał   bo czy na forum np. tel. komórkowych kłócą się kto ma "na kartę"a kto na abonament ??? Mustang zasługuje na najlepsze forum na świecie,więc dajmy mu je!!!
 bo czy na forum np. tel. komórkowych kłócą się kto ma "na kartę"a kto na abonament ??? Mustang zasługuje na najlepsze forum na świecie,więc dajmy mu je!!!(treść zawarta w tym poście jest jedynie moją opinią
 ) Serdecznie pozdrawiam !!!
 ) Serdecznie pozdrawiam !!!"...I got my lunchbox and i'm armed real well..."