Nasze wakacyjne wyjazdy z Mustangiem
Nasze wakacyjne wyjazdy z Mustangiem
Właśnie wróciliśmy z naszej podróży marzeń ( jak w "Top gear" :-) ) po Włoszech. Trasa wiodła z Gliwic do Wenecji , Florencji , potem była Genua i na końcu lans w Monte Carlo. Cała trasa wyniosła ponad 3300 km. Po drodze oczywiście spaliśmy w hotelach zwiedzając przy okazji co się dało. W Monte Carlo spotkaliśmy na ulicy Mustanga Cabrio z lat 60 i jest braterstwo wśród posiadaczy koników bo na powitanie bez zastanowienia kierowca odwzajemnił uprzejmości podnosząc rękę. W garażu podziemnym też spotkaliśmy bratnią duszę i zaparkowaliśmy blisko niego. Mustang jak na taką trasę i temperatury ( ponad 35 stopni ) spisywał się bez zastrzeżeń , czasami wydawało się , że bez otarć się nie obejdzie ( wszechobecne skutery ) , ale udało się dojechać bez uszczerbku na lakierze. Ostatnie zdjęcie ze spalania i kto powiedział , że konik nie jest ekonomiczny ;-)
- Załączniki
-
- Bez tytułu.jpg (27.57 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0647.JPG (25.74 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0649.JPG (25.93 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0654.JPG (25.7 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0758.JPG (20.99 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0785.JPG (25.04 KiB) Przejrzano 3755 razy
-
- DSC_0793.JPG (21.69 KiB) Przejrzano 3755 razy
Janek
tel. 600936566
tel. 600936566
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Re: Nasze wakacyjne wyjazdy z Mustangiem
Rewelacja, wspaniała przygoda 
Mam podobne plany, pod koniec sierpnia po Mustang Trip Italy zamiast wracać do domu chcę ruszyć na wycieczkę po Lazurowym Wybrzeżu - zobaczymy czy się uda zrealizować.
Powiedz jak robiliście z hotelami, rezerwowaliście wcześniej czy pojechaliście na żywioł i od hotelu do hotelu ??
Bo własnie się zastanawiał czy rezerwować hotel w jednym miejscu np. Nicea i mieć taką bazę wypadową, czy jechać od miejsca do miejsca
i liczyć na to, że coś się uda znaleźć po drodze na nocleg.

Mam podobne plany, pod koniec sierpnia po Mustang Trip Italy zamiast wracać do domu chcę ruszyć na wycieczkę po Lazurowym Wybrzeżu - zobaczymy czy się uda zrealizować.
Powiedz jak robiliście z hotelami, rezerwowaliście wcześniej czy pojechaliście na żywioł i od hotelu do hotelu ??
Bo własnie się zastanawiał czy rezerwować hotel w jednym miejscu np. Nicea i mieć taką bazę wypadową, czy jechać od miejsca do miejsca
i liczyć na to, że coś się uda znaleźć po drodze na nocleg.
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
Hotele zarezerwowaliśmy jeszcze przed wyjazdem. Uznałem, że skoro znamy trasę to lepiej już to mieć z głowy.
Janek
tel. 600936566
tel. 600936566
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Nie musisz rezerwować wcześniej. Przez booking możesz sobie zamówić nawet w ten sam dzień jak będziesz w danej miejscowości.
No tak, ale wybierałem pod kątem lokalizacji i ceny, a na miejscu musiał bym brać co zostało.
Janek
tel. 600936566
tel. 600936566
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Hotele na booking zawsze mają zarezerwowane kilka pokoi i przeważnie jest taniej niż jak się wejdzie do hotelu.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: V
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czerwony
Booking lub Trivago - ten serwis działa na bardzo podobnej zasadzie co Booking.
Czy bezpośrednio byłoby drożej? Różnie z tym bywa. Nie jest to regułą, że przez wymienionych wyżej pośredników jest taniej.
Szczególnie jeżeli mowa o pakietach - czyli np wyjeździe połączonym z możliwością skorzystania ze SPA.
Przykłady takich ofert specjalnych:
http://hotelnabloniach.pl/blog/oferta-s ... -promocja/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dolinacharlotty.pl/atrakcje/poznaj-atrakcje" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy bezpośrednio byłoby drożej? Różnie z tym bywa. Nie jest to regułą, że przez wymienionych wyżej pośredników jest taniej.
Szczególnie jeżeli mowa o pakietach - czyli np wyjeździe połączonym z możliwością skorzystania ze SPA.
Przykłady takich ofert specjalnych:
http://hotelnabloniach.pl/blog/oferta-s ... -promocja/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dolinacharlotty.pl/atrakcje/poznaj-atrakcje" onclick="window.open(this.href);return false;