Kto kogo gdzie widział?
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
- ewelina
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Legend Lime
- Kontakt:
hehe ja Starachowickie cabrio widze prawie codziennie jak stoi pod sklepemKuman pisze:Dziś 12 na parkingu przed KPP w Starachowicach Konik cabrio brąz wiem czyj ale nie wiem czy jest zarejestrowany na forum ale pozdrawiam.

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1f4f5cf87a94d199][img]http://images37.fotosik.pl/146/1f4f5cf87a94d199m.jpg[/img][/url]
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
ostatnio widzialem kilka fajnych stangów w warszawie a więc chronologicznie
:
granatowy s197 na czerniakowskiej - blondynka za kierownicą
czerwony GT chyba z ciemnymi szybami - na Powstańców - zatrąbił, ale lekko zakręcony byłem i nie wiedziałem co się dzieje - w każdym razie Pan mnie pozdrowił - ja nawet nei wiem czy zdążyłem - w każdym razie jeśli to ktoś z klubu to pozdrawiam

wczoraj gość mnie zaczepił na statoilu i pokazywał mi swojego czerwonego california special - ma go podobno 2 tygodnie i sciagnął nowego ze stanów, jakaś europejska wersja na specjalne zamówienie - nei wieziałem, że tak można - ale mówi, że ma wszystkei kierunkowskazy i inne duperele poprzerabiane fabrycznie
a przed chwilą widzialem czerwonego mustanga 1 generacji cabrio na poznańskich blachach - mrugnąłem swiatłami ale chyba mnie nei zauważyli - w każdym razie pozdrawiam
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
granatowy s197 na czerniakowskiej - blondynka za kierownicą

czerwony GT chyba z ciemnymi szybami - na Powstańców - zatrąbił, ale lekko zakręcony byłem i nie wiedziałem co się dzieje - w każdym razie Pan mnie pozdrowił - ja nawet nei wiem czy zdążyłem - w każdym razie jeśli to ktoś z klubu to pozdrawiam

wczoraj gość mnie zaczepił na statoilu i pokazywał mi swojego czerwonego california special - ma go podobno 2 tygodnie i sciagnął nowego ze stanów, jakaś europejska wersja na specjalne zamówienie - nei wieziałem, że tak można - ale mówi, że ma wszystkei kierunkowskazy i inne duperele poprzerabiane fabrycznie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
a przed chwilą widzialem czerwonego mustanga 1 generacji cabrio na poznańskich blachach - mrugnąłem swiatłami ale chyba mnie nei zauważyli - w każdym razie pozdrawiam

Bart