ale wizualnie to sie kurna z każdym oglądnięciem coraz bardziej podobał... może kiedyś będzie stać mnie na klasyka

nikt go nie ogladal ale wlasciciel twierdzi ze to najlepszy egz. w polsce jest chyba w dziale sprzedamkrzysiek1975 pisze:Witam panowie, szukam swojego pierwszego mustanga... od zawsze podobały mi się amerykańskie samochody z pod znaku Konika, mój portfel pozwala na zakup autka w granicach 14 tyś zł.... i dla tego chciałem abyście pomogli w wyborze.
Mój budżet przewiduje 4 generacje...
i mam pytanko czy ktoś oglądał tego z allegro??
http://otomoto.pl/ford-mustang-zobacz-1 ... 59060.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Może coś więcej na jego temat, wy się bardziej znacie ?? wizualnie ?? chociaż.
Tu się zgodzę z kolegą. Za Mach 1 trzeba więcej dać. Co się tyczy GT To ja bym już wolał wydać 30-35K za naprawdę dobrze utrzymanego mustanga GT niż to coś. Taki mix sugeruje że auto było walone i trzeba go dobrze sprawdzić przed kupnemadriank9 pisze:To GT. Poza "pakietowaniem" wszystko nie tak jak w prawdziwej Cobrze mając na myśli stronę wizualną. A i znaczek SVT z tyłu nie po tej stronie co potrzeba. Zderzak przód Cobra 03/04, tył 99/01. Siedzenia, kierownica i chyba zegary (ciemne) to GT. Boczne lusterka chyba malowane bo coś nie wyglądają z tych zdjęć jak te 03/04 (składane). Jak już robić metamorfozę to z głową, a nie byle jak, jakie części się napatoczą to zakłada...
Rozumiem, że V6 tej generacji można kupić już tanio ale żeby w tej cenie miała być Cobra? Musiała by być zrobiona po niezłym dzwonie czy dachowaniu.
Trzeba by z bliska zobaczyć. Przebieg sugeruje, że był mało jeżdżony ale mimo tego na lakierze powinno być coś widać. Jakieś ryski, odpryski itp. Nie ma siły by po tylu latach nawet stania w garażu lakier był w stanie idealnym. A przynajmniej na zdjęciach na taki wygląda.krzysiek1975 pisze:Witam panowie, szukam swojego pierwszego mustanga... od zawsze podobały mi się amerykańskie samochody z pod znaku Konika, mój portfel pozwala na zakup autka w granicach 14 tyś zł.... i dla tego chciałem abyście pomogli w wyborze.
Mój budżet przewiduje 4 generacje...
i mam pytanko czy ktoś oglądał tego z allegro??
http://otomoto.pl/ford-mustang-zobacz-1 ... 59060.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Może coś więcej na jego temat, wy się bardziej znacie ?? wizualnie ?? chociaż.