On miał rejestrację z napisem "Fuel"buba pisze:Wrocław ul. Legnicka godz. 16 45. Myślę, że to ten sam który był widziany rano na wylocie z Wrocławia. Srebrny, czarne pasy i felgi. Rej. DW.. Nie jechałem swoim więc pozdrawiam teraz: -) jego i innych, którzy dodają uroku ulicom Wrocławia!
Aha.. i kolegę Siarę, którego widziałem dziś dłużej :-)
Kto kogo gdzie widział?
- JAACA
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Niebieski z bialymi pasami
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Kto kogo gdzie widział?
-
buba
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S197 coupe
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red Fire
Niedługo będzie we Wrocławiu tak dużo Mustangów, że będziemy konkurować ze stolicą :-)
Pozdrawiam:-)
- JAACA
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
to by było pięknebuba pisze:Niedługo będzie we Wrocławiu tak dużo Mustangów, że będziemy konkurować ze stolicą :-)
- Tjay-francuz
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT500 S197
- Kolor: Kona Blue
chyba tez go widzialemJAACA pisze:Dziś ok 12 na wylocie z Wrocławiaw kierunku Siechnic srebrny v6 2005+ z czarnymi pasami - też jechałem mustangiem ale chyba kierowca nie zauważył mniemimo wszystko pozdrawiam

-
buba
- Stowarzyszenie MKP
- Model: S197 coupe
- Kolor: Red Fire
Tjay pisze:JAACA pisze:to by było pięknebuba pisze:Niedługo będzie we Wrocławiu tak dużo Mustangów, że będziemy konkurować ze stolicą :-)
Pozdrawiam:-)gdyby po naszym mieście pomykało więcej koników:)
to moze jakis spocik maly poki jeszcze ładna pogode mamy![]()
mamy super obwodnice...
Zgłaszam gotowość :-)
- JAACA
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
To ten właśnie co go widziałem;)Tjay pisze:chyba tez go widzialemJAACA pisze:Dziś ok 12 na wylocie z Wrocławiaw kierunku Siechnic srebrny v6 2005+ z czarnymi pasami - też jechałem mustangiem ale chyba kierowca nie zauważył mniemimo wszystko pozdrawiam
stoi w Siechnicach
zostawilem mu karteczke za wycieraczka z zaproszeniem do Klubu
![]()
-
gclone
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Jacek no przecież mnie to chyba znasz z MR, cabrio z kalisza - po Wrocławiu non stop się poruszam bo tu mieszkam aktualnie, co to spotu to jak najbardziejJAACA pisze:On miał rejestrację z napisem "Fuel"buba pisze:Wrocław ul. Legnicka godz. 16 45. Myślę, że to ten sam który był widziany rano na wylocie z Wrocławia. Srebrny, czarne pasy i felgi. Rej. DW.. Nie jechałem swoim więc pozdrawiam teraz: -) jego i innych, którzy dodają uroku ulicom Wrocławia!
Aha.. i kolegę Siarę, którego widziałem dziś dłużej :-)Więc to raczej nie ten sam
dziś widziałem jeszcze ok. 14 mustanga 2005 w okolicach galerii dominikańskiej - kolor "piaskowy" lub srebrny - był dość daleko ode mnie więc ciężko dokładnie powiedzieć
A teraz - koło 18 w centrum Wrocławia przy głównym gmachu uniwersytetu - gt 4 generacji - w kabrio na blachach z kalisza - pięknie bulgotał
- JAACA
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Ja nie byłem na MR bo konika mam dopiero od września.Ale ten Twój bardzo ładnie chrumka-gratuluje:)gclone pisze:Jacek no przecież mnie to chyba znasz z MR, cabrio z kalisza - po Wrocławiu non stop się poruszam bo tu mieszkam aktualnie, co to spotu to jak najbardziejJAACA pisze:On miał rejestrację z napisem "Fuel"buba pisze:Wrocław ul. Legnicka godz. 16 45. Myślę, że to ten sam który był widziany rano na wylocie z Wrocławia. Srebrny, czarne pasy i felgi. Rej. DW.. Nie jechałem swoim więc pozdrawiam teraz: -) jego i innych, którzy dodają uroku ulicom Wrocławia!
Aha.. i kolegę Siarę, którego widziałem dziś dłużej :-)Więc to raczej nie ten sam
dziś widziałem jeszcze ok. 14 mustanga 2005 w okolicach galerii dominikańskiej - kolor "piaskowy" lub srebrny - był dość daleko ode mnie więc ciężko dokładnie powiedzieć
A teraz - koło 18 w centrum Wrocławia przy głównym gmachu uniwersytetu - gt 4 generacji - w kabrio na blachach z kalisza - pięknie bulgotał
-
gclone
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Mineral Grey
sorry pomyliłem Cię z jaco, a to nie Ty za mną jechałeś parę tygodni temu koło opery i mrugnąłeś długimi?
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Kolor: Performance White
a mnie dziś było niebiesko w Wawie po 17
ddario smerfem przemknal przede mna na skrzyżowaniu Al. Wilanowskiej i Pulawskiej, kolo mrygajacych na niebiesko innych smerfów
pozdrawiam 

-
ddario
- Młodszy Forumowicz
- Model: v6 2013
- Kolor: Grabber Blue
przyznaję się Magda
byłem tam ..... , zresztą ciężko mnie teraz nie zauważyć 
pozdrawiam
pozdrawiam
- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Model: V8 2010
- Kolor: Czorny
- Kontakt:
Pozdrawiam kolegę z czarnego Mustanga, którego spotkałem na światłach na Leszczynkach w Gdyni (za estakadą)!
Jeśli to przeczytasz, to odezwij się proszę na PW, może jakiś spocik? 
AmCarChips.pl - mechanika i tuning