Mustang w grach
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
w NFS SHI(F)T jest tylko shelby cobra tylko ta z brzydkimi lampami bo nowy model. Brakuje muscle cars a pelno jest tych beznadziejnych nissanow i hond. Brakuje starego challengera i chargera brakuje starego mustanga. To jest jeden z powodow dla ktorych wole grac przez neta w Undercover.
Shit jest strasznie ciezki. Ja gram na sterowaniu jak najbardziej realistycznym z manualem i ze na ps3 to pade troceh tego nie ogarnia:)
Shit jest strasznie ciezki. Ja gram na sterowaniu jak najbardziej realistycznym z manualem i ze na ps3 to pade troceh tego nie ogarnia:)
302 HOooooo
-
- Model: Jeszcze się rozglądam :)
- Kolor: Highland Green lub Dark Candy Apple Red
- Kontakt:
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
Re: Mustang w grach
Co prawda nie ma pokazanego mustanga ale sam początek filmik mógłby dać Bielkowi pomysł na kolejne produkcje.
Zobaczcie sami:
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=24150" onclick="window.open(this.href);return false;
Trailer całkiem całkiem...
Zobaczcie sami:
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=24150" onclick="window.open(this.href);return false;
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
trailer bardzo fajny jednak sceny to chyba poczatkowe i końcowe do filmu by się nadałytomaho pisze:Co prawda nie ma pokazanego mustanga ale sam początek filmik mógłby dać Bielkowi pomysł na kolejne produkcje.
Zobaczcie sami:

"Run my horse run"

- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
tak własnie uważam
ciekawe jest do zrobienia 

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Ebony
Właśnie udało mi się kupić ponownie, po latach od premiery, NFS Underground 2. Gierka z cyklu żegnaj rzeczywistości na długie dni
Szczerze mówiąc, to ta gra zapoznała mnie z zapowiadanym ówcześnie modelem mustanga (2004).....i tak to się zaczęło

Szczerze mówiąc, to ta gra zapoznała mnie z zapowiadanym ówcześnie modelem mustanga (2004).....i tak to się zaczęło

May the Horse be with you!
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
" onclick="window.open(this.href);return false;kamimak pisze:O kurczę, gdzie można takie dostać?