relacje zdam za dobry tydzien

tym środkiem co podałem najlepiej co 3-4 miesiące w zależności od potrzebrzabsky pisze:A jak często?
O jak dobrze, bałem się, że wszyscy używają Plaka :pbart pisze:na mnie czeka gliptone w domu ale ja mam inna skore w kuniu.
Jak się sporo jeździ, to najczęściej jak się da. Fotel kierowcy w Volvo mojej mamy jadę raz w miesiącu, ale skóra tam jest daleko delikatniejsza od tej w hamerykańskich samochodachTreys pisze:tym środkiem co podałem najlepiej co 3-4 miesiące w zależności od potrzeb
To prawda, polecam przejrzeć sobie stronkę i wzbogacić swoją wiedzę. Oprócz dobrych środków mają również tutoriale z filmikami, jak sobie z czym radzić [url]http://lederzentrum.pl]KLIK[/url]ja sobie kupiłem specjalny pigment do czarnej skóry który odświeża bardzo ładnie kolor , są różne kremy jeszcze regenerujące skóre , jak je widziałem to się aż zdziwiłem co one potrafią
Ja nie narzekam jedynie na ich aplikatory, koncentrat do mycia szyb i QD do wnętrza. Reszta naprawdę dupy jakością nie urywa. Oczywiście patrząc na ceny, bo są producenci robiący o wiele lepsze i wydajniejsze produkty za taką samą lub mniejszą kasę.też się tym w miare interesuję i nie narzekam na kosmetyki Meguiarsa
bili20 pisze:O jak dobrze, bałem się, że wszyscy używają Plaka :pbart pisze:na mnie czeka gliptone w domu ale ja mam inna skore w kuniu.
Jak się sporo jeździ, to najczęściej jak się da. Fotel kierowcy w Volvo mojej mamy jadę raz w miesiącu, ale skóra tam jest daleko delikatniejsza od tej w hamerykańskich samochodachTreys pisze:tym środkiem co podałem najlepiej co 3-4 miesiące w zależności od potrzeb
To prawda, polecam przejrzeć sobie stronkę i wzbogacić swoją wiedzę. Oprócz dobrych środków mają również tutoriale z filmikami, jak sobie z czym radzić http://lederzentrum.plja sobie kupiłem specjalny pigment do czarnej skóry który odświeża bardzo ładnie kolor , są różne kremy jeszcze regenerujące skóre , jak je widziałem to się aż zdziwiłem co one potrafią
Ja nie narzekam jedynie na ich aplikatory, koncentrat do mycia szyb i QD do wnętrza. Reszta naprawdę dupy jakością nie urywa. Oczywiście patrząc na ceny, bo są producenci robiący o wiele lepsze i wydajniejsze produkty za taką samą lub mniejszą kasę.też się tym w miare interesuję i nie narzekam na kosmetyki Meguiarsa
No tak, jak mogłem zapomnieć o Endurance'ie!Treys pisze:ja mam Endurance do Gumy jak i UC , oraz aplikatory i jestem zadowolony , do kokpitu polecam bardzo PoorBoya NaturalLook zapach migdałowy a i kurz nie siada i nie klei się jak plak
Tutaj masz http://sklep.lederzentrum.pl/renowacja-skory-c-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; dobiorą Ci kolor na podstawie Twojej tapicerki, a tutaj link do mojego postu i zdjęcia jak ja robiłem u siebie viewtopic.php?f=52&t=3323" onclick="window.open(this.href);return false;Talent pisze:Panowie, a gdy skóra zaczyna się przecierać i traci kolor? Jakieś barwniki się stosuje?
ogólnie ten zestaw Glipotone warto mieć do skóry jest wart swojej ceny , ja używam chwilowo K2 mleczko jakieś a na przebarwienia jak wcześniej pisałem Saphire pigment efekt jest powalającybart pisze:ja bez zadnej reklamy, poprostu testowalem, wyczyscilem u siebie skore. ten kto widzial i dotykal to wie ze skora jest bardzo miekka i wydaje sie ciepla nawet zima, ale to tak subiektywnie.
a teraz o czyszczeniu
nie czyscilem auta dobry rok, na pierwszy rzut oka bylo widac ze jest brudna i lekko szara. oryginalny kolor to ecru. po roku bylo dosyc szaro, siedzenie przybrudzone od jeansow. czyscilem auto prawie godzine a pozniej nakladalem 2 razy odzywke/mleczko. po calej operacji, skory sie nie poleruje, poprostu zostawia sie do wchloniecia.
efekt:
skora bardzo delikatnie blyszczy, ale nie slizga sie. wyraznie stala sie miekka i odzywiona, przyjemny zapach nowej skory. jestem bardzo zadowolony, skora odzyskala kolor i stala sie znowu przyjemna
uzywalem kosmetykow gliptone do skory półanilinowej