Mustang z allegro/ebay
- MacK
- Forumowicz
- Model: Grande boss 351
- Silnik: inny V8
- Kolor: oliwka
Re: Mustang z allegro/ebay
Przed zakupem tego Macha z Swiebodzina sprawdzcie podłoge czy nie była juz retuszowana .Na zdjciach mam wrazenie iz siedzi srodkiem (zarywa sie ) co przy tym roczniku kabrio to raczej norma .Remont w takim przypadku to cho cho ...... Ps mi gość przez telefon powiedział min . 23 tysiaki 

Grucha czy ty naprawde jesteś taki tępy ?! W tym mieście nie ma takich zwierząt ,jest Żubr,Bóbr kurde -Mustang
-
- Forumowicz
- Model: cabrio GT 06
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały z czerwonymi pasami
http://moto.allegro.pl/1967-mustang-kab ... 75090.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dobre do renowacji ??? ....Szok !!!!! W jaki sposób to wskrzesić ..
dobre do renowacji ??? ....Szok !!!!! W jaki sposób to wskrzesić ..
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Silnik: inny V8
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
Sam się zapaczkuj na huteStachu_xjr pisze:ja bym to zpaczkował i na hute

Wszystko się da zrobić, starczy wymienić podłogę i podłużnice, błotniki, pas tylny, parę innych rzeczy i jak nowy

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
-
- Forumowicz
Ale jaki to trzeba mieć pomysł ,aby taką kupe złomu przywieść do kraju ,że celnicy to puścili szok a zresztą niemcom to ryba u nich to nie zostało hihi ..
- Stachu_xjr
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Silnik: V8 5.0
-
- Forumowicz
Chłopaki jaja chyba sobie ktoś robi z tymi pozostałościami konia i cena jaka 8 tyś do licytacji hihi ale się naśmiałem ..
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-For ... 500wt_1182" onclick="window.open(this.href);return false;
mustang znajomego
mustang znajomego
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
piekny

Nie wiem czy dobry temat, a nie chcę robić bałaganu na forum... dopiero ogarniam.
Jak nadmieniłem w "przywitaniu" interesują mnie tylko modele lat 60/70... w końcu żona pozwoliła :-D
Tak sobie skacze po firmach i aukcjach i zauważyłem, nawet ciekawe modele z tamtych lat, ale po powodziowe. Ceny są szokujące ... no niestety budżet mam znikomy
Pytanie moje główne - szukałem po forach itp. jak ludzie jeżdżą tymi autami... ale auta te były ... nowoczense i wszystko o elektronike się rozchodziło. Gdzieś ktoś napisał : "chyba, że starego pryka" <- i to dało mi do myślenia. Jak te stare mustangi mogą "wyglądać" po powodzi ? Spartański silnik :-) prawie zero elektroniki, no chyba, że się mylę. Zdaje sobie sprawę, że woda, rdza, gnój i smród. Ale sprawność pojazdu ? Nie znam się na mechanice i lakiernictwie czy tapicerstwie, ale zawsze za "piwko" znajomego mogę poprosić.
Jak Wy zapatrujecie się na te auta po powodzi, mówię j/w lata 60/70 nie chodzi mi o konkretny model?
Jak nadmieniłem w "przywitaniu" interesują mnie tylko modele lat 60/70... w końcu żona pozwoliła :-D
Tak sobie skacze po firmach i aukcjach i zauważyłem, nawet ciekawe modele z tamtych lat, ale po powodziowe. Ceny są szokujące ... no niestety budżet mam znikomy

Pytanie moje główne - szukałem po forach itp. jak ludzie jeżdżą tymi autami... ale auta te były ... nowoczense i wszystko o elektronike się rozchodziło. Gdzieś ktoś napisał : "chyba, że starego pryka" <- i to dało mi do myślenia. Jak te stare mustangi mogą "wyglądać" po powodzi ? Spartański silnik :-) prawie zero elektroniki, no chyba, że się mylę. Zdaje sobie sprawę, że woda, rdza, gnój i smród. Ale sprawność pojazdu ? Nie znam się na mechanice i lakiernictwie czy tapicerstwie, ale zawsze za "piwko" znajomego mogę poprosić.
Jak Wy zapatrujecie się na te auta po powodzi, mówię j/w lata 60/70 nie chodzi mi o konkretny model?
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
Iluminati pisze:Nie wiem czy dobry temat, a nie chcę robić bałaganu na forum... dopiero ogarniam.
czesc..jak masz stowke na lekkie ruchy to pewnie na 3/4 roboty starczy...i nie zartuje
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
viewtopic.php?f=11&t=10&p=109964#p109964" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiedziałem ci w powyższym wątku. Prawie 50 letni samochód po powodzi nie będzie wyglądał ani gorzej ani lepiej od samochodu o którego nikt nie dbał. A chyba nie za ciekawa sytuacja jest z celnym jak sprowadzasz złom do kraju? Niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę. Słyszałem, że sprowadzanie nowych samochodów po powodzi jest opłacalne, ale jeśli chodzi o starego po powodzi to nikt się nie przyzna bo one czasami same z siebie wyglądają tragicznie;/ Elektroniki jest faktycznie mało. Pamiętaj, że koszty transportu czy sprowadzasz jeżdżący czy kurnik są jednakowe, wiec jeśli nie chcesz kupować jakiegoś unikalnego egzemplarza, któy po renowacji będzie wart krocie to się to nie opłaca. Musisz mieć około 30 i możesz zaczynać od jakiegoś coupe. I ostrzegam to skarbonka;D
http://www.classicmustang.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu masz pare stangów do kupienia w PL i wcale nie są to skończone projekty:P
Odpowiedziałem ci w powyższym wątku. Prawie 50 letni samochód po powodzi nie będzie wyglądał ani gorzej ani lepiej od samochodu o którego nikt nie dbał. A chyba nie za ciekawa sytuacja jest z celnym jak sprowadzasz złom do kraju? Niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę. Słyszałem, że sprowadzanie nowych samochodów po powodzi jest opłacalne, ale jeśli chodzi o starego po powodzi to nikt się nie przyzna bo one czasami same z siebie wyglądają tragicznie;/ Elektroniki jest faktycznie mało. Pamiętaj, że koszty transportu czy sprowadzasz jeżdżący czy kurnik są jednakowe, wiec jeśli nie chcesz kupować jakiegoś unikalnego egzemplarza, któy po renowacji będzie wart krocie to się to nie opłaca. Musisz mieć około 30 i możesz zaczynać od jakiegoś coupe. I ostrzegam to skarbonka;D
http://www.classicmustang.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu masz pare stangów do kupienia w PL i wcale nie są to skończone projekty:P
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
ja osobiście nie bałbym się kupić staruszka I generacji po powodzi, (tak na marginesie każdy z nich ma powódź całe życie przez cowl panel ;-) ), ale czy takie rewelacyjne ceny klasyków są popowodziowych? powiem Ci że śledziłem kilka sztuk na copart (dokładnie convertible były 3 sztuki) i ceny osiągnęły szokująco duże, porównywalne do kwot za jakie można na ebay kupić.
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Iluminati pisze:Nie wiem czy dobry temat, a nie chcę robić bałaganu na forum... dopiero ogarniam.
Po powodzi nawet staruszek odpada , jeśli został zalany morską wodą to fatalnie.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda