Sprzedaję: Mustang 5.0 GT 2018r., niski przebieg, bo zbieram na rodzinne auto

Moderatorzy: stang232, Ronin

Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane

-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.

------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW

Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.

NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
vvalet
Model: GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: pomarańczowa folia (oryg. srebrny)
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Sprzedaję: Mustang 5.0 GT 2018r., niski przebieg, bo zbieram na rodzinne auto

Post autor: vvalet » 2024-08-13, 20:45

Cześć,

Sprzedaję mojego Mustanga. Z ciężkim sercem, ale potrzebuję teraz rodzinnego auta. Takiego gdzie są drzwi do tylej kanapy, żeby postawić tam fotelik. W Mustangu nie dam rady się tam schylać.

Mustang ze Stanów, ma niski przebieg, garażowany, nie był na torze. Jedyna modyfikacja to dystanse na tylnej osi, co go poszerza i dodaje charakteru. Jest to bogatsza wersja amerykańskiego wyposarzenia. Jest piękny i brzmi jeszcze lepiej! Wydech oryginał, a felgi amerykaskie 18". Więcej szczegółów podaję tutaj: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/f ... GxfPN.html

Auto aktualnie stoi w garażu, nie mam już czasu nim sie przejechać. Z rzeczy które należałoby zrobić po kupnie to wymienić olej i filtry, pomysleć o nowych oponach. Miałem w planach większe felgi, ale teraz nie zmieniam felg tylko zmieniam auto na rodzinne.
Po kupnie wymieniłem akumulator, bo z raportów wynikało, że długo stał nieużywany. Akumulator niby trzymał napięcia, ale dosyć krótko - po wymianie bez zarzutów (jeszcze jest na gwarancji).

Zapraszam do kontaktu przez numer telefonu / WhatsApp - 730 166 777. Chętnie odpowiem na pytania. Cena 139 000 do negocjacji.

Niżej dosłownie klika pięknych ujęć :szok: :serce: reszta pod linkiem na otomoto
► Pokaż Spoiler

ODPOWIEDZ

Wróć do „SAMOCHODY”