Sprzedaję mojego Mustanga. Z ciężkim sercem, ale potrzebuję teraz rodzinnego auta. Takiego gdzie są drzwi do tylej kanapy, żeby postawić tam fotelik. W Mustangu nie dam rady się tam schylać.
Mustang ze Stanów, ma niski przebieg, garażowany, nie był na torze. Jedyna modyfikacja to dystanse na tylnej osi, co go poszerza i dodaje charakteru. Jest to bogatsza wersja amerykańskiego wyposarzenia. Jest piękny i brzmi jeszcze lepiej! Wydech oryginał, a felgi amerykaskie 18". Więcej szczegółów podaję tutaj: https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/f ... GxfPN.html
Auto aktualnie stoi w garażu, nie mam już czasu nim sie przejechać. Z rzeczy które należałoby zrobić po kupnie to wymienić olej i filtry, pomysleć o nowych oponach. Miałem w planach większe felgi, ale teraz nie zmieniam felg tylko zmieniam auto na rodzinne.
Po kupnie wymieniłem akumulator, bo z raportów wynikało, że długo stał nieużywany. Akumulator niby trzymał napięcia, ale dosyć krótko - po wymianie bez zarzutów (jeszcze jest na gwarancji).
Zapraszam do kontaktu przez numer telefonu / WhatsApp - 730 166 777. Chętnie odpowiem na pytania. Cena 139 000 do negocjacji.
Niżej dosłownie klika pięknych ujęć reszta pod linkiem na otomoto
► Pokaż Spoiler