Trzy lata temu zamarzyłem o świetnym samochodzie, dzięki któremu poczuję nieprzyzwoitą przyjemność z jazdy.
Doskonałym wyborem okazał się Ford Mustang. Znalazłem na aukcji ciekawy model i osobiście zająłem się importem ze słonecznej Kalifornii.

Będę z wami szczery, był on po stłuczce tak jak większość sprowadzanych samochodów. Dla zainteresowanych oczywiście podeślę nr VIN w celu możliwości dokładnego sprawdzenia.
Osobiście nie jestem wielkim znawcą motoryzacji po prostu chciałem mieć wyróżniający się, sportowy samochód. Mam dwa samochody i Mustanga używałem w weekendy dlatego niski przebieg. Gwarantuję, że jest oryginalny.
Dlaczego sprzedaj go po 3 latach? Obecnie potrzebuję bardziej rodzinnego auta i z żalem muszę go sprzedać.
Cieszyłbym się jakby trafił w dobre ręce i sprawiał taką frajdę z jazdy tak jak i mi

Dlatego zdecydowałem się zamieścić ogłoszenie na tym forum.
Tutaj jest link do ogłoszenia (sprzedażą auta aktualnie zajmuje się komis): https://www.otomoto.pl/oferta/ford-must ... 880a6cbdfb
A to mój nr prywatny: 697 279 070
Ps. Dla zainteresowanych zakupem bezpośrednio, nie przez komis cena będzie bardziej atrakcyjna.
Auto do obejrzenia w Poznaniu lub w Kole.

Pozdrawiam
Łukasz