Hej,
Rozważam sprzedaż swojego auta. Manual, bezwypadkowy, od nowości w kraju - kupiony w salonie w Kalifornii i od razu zaimportowany do PL. Auto serwisowane i modyfikowane w HD Customs. Z modow - dolot JLT + program, katy sportowe, kolektory długie Kooksa, światła na ledach dwukolorowych dostosowane do naszych przepisów, zabezpieczenie podwozia antykorozyjne, wydech Ford Racing z Shelbyego GT, czarne felgi Ford Racing z Shelbyego GT - bullity, zawieszenie Ford Racing. Wszystkie płyny wymieniane na czas na najlepszych możliwych materiałach. Komplet opon zimowych na oryginalnych felgach. W aucie wymieniłem i doinwestowalem tyle rzeczy, że pewnie i tak tu wszystkiego nie napisałem.
Auto wyceniam na 80 tys.
Ps samochód ma swój wątek w galerii - można podpatrzeć jak wyglada.
Pozdrawiam!
Jacek
GT 2008
Moderatorzy: stang232, Ronin, stang232, Ronin
Regulamin forum
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
Regulamin działu
Ołoszenie musi zawierać:
---opis przedmiotu,
----cenę,ogłoszenia bez ceny będą automatycznie wygaszane
-----zdjęcia (ewentualnie link do aukcji)
i preferowana formę kontaktu.
------próby negocjacji ceny PROSZĘ kierować na PW
Posty nie speniające wyżej wymienionych wymagań będą usuwane.
NOWI FORUMOWICZE ( do 3 postów ) mogą tylko przeglądać oferty , nie mogą nic zamieszczać .
- KaMYk
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czarny
Re: GT 2008
Galeria jest, ale od 2016 roku tam nikt nie zaglądał, linki do zdjęć nie aktywne, także pooglądać, to za bardzo nie można 
Szczerze życzę udanej transakcji, choć rynek jest tak zepsuty cenami za świeżo sprowadzone auta, że ciężko będzie znaleźć kupca na 80 tys.
Będę obserwował, jeśli można, bo sam mam teraz na sprzedaż zmodyfikowaną astrę J i za cenę, która uwzględnia modyfikacje nikt nawet nie chce zadzwonić, aby się dopytać co i jak zrobione
Ciekawi mnie, czy rynek mustanga lepiej zareaguje na Twoją ofertę sprzedaży, czy też kupcy na każdym rynku, czy to mustang, czy to opel mają takie same preferencje, czyli nie ważne: składak, cofany czy bieda edyszyn, ważne, żeby cena była niska, a transakcja miała znamiona okazji? Chociaż w zeszłym roku się nie sprzedał, a w tym jest dużo gorzej. Chyba jednak nie ma znaczenia rynek, klient jest wszędzie taki sam 
I daj jakieś aktualne zdjęcia, chętnie bym popatrzył
porównał do swojego GT 2008 
To jest ostatni wpis w Twoim temacie?
viewtopic.php?p=174777#p174777

Szczerze życzę udanej transakcji, choć rynek jest tak zepsuty cenami za świeżo sprowadzone auta, że ciężko będzie znaleźć kupca na 80 tys.
Będę obserwował, jeśli można, bo sam mam teraz na sprzedaż zmodyfikowaną astrę J i za cenę, która uwzględnia modyfikacje nikt nawet nie chce zadzwonić, aby się dopytać co i jak zrobione

I daj jakieś aktualne zdjęcia, chętnie bym popatrzył

To jest ostatni wpis w Twoim temacie?
viewtopic.php?p=174777#p174777
- JAACA
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Niebieski z bialymi pasami
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: GT 2008
Hej,
dzięki za czujność
Rzucam link do FB - można przeglądać fotki z sesji z kolegi z MKP Bullitem (klikamy foto z mustangiem a potem przewijamy strzałką w lewo) ->
Co do tego, że się nie sprzedał - ja tego auta nigdy zbytnio intensywnie nie sprzedawałem - na aukcje trafiał raczej w momencie gdy byłem napalony na inne auto - po czym napalenie przechodziło i auto znikało z aukcji. Pomimo tego, miałem na niego dwóch kupców za 80 tys. zł oraz jednego za cenę 70 tys zł - niestety - a może stety - do transakcji nie doszło z uwagi na to, że auta które chciałem kupić okazały się składakiem lub ostatecznie doszedłem do wniosku, że nie chcę go wymieniać na auto podobnej klasy - tyle, że nowsze. Jak ktoś chce kupić składak lub zapusczone auto za 50 tys. - to na pewno nie jest oferta dla niego. Masz rację - rynek jest zepsuty cenami importowych aut - niestety na aukcjach każde auto wygląda jak ideał - foty nie oddadzą tego w jakim stanie jest samochód - lakier się błyszczy i wygląda auto jak mustang - więc większość osób daje znak równości między tym co mam a autem na konkurencyjnej aukcji. Argumenty, że w tych pieniądzach można kupić gt 2013 - to absurd - obecnie fajny GT bezwypadkowy stoi na aukcji - koszt 145 tys. Powiem ze swojej perspektywy - jak kupowałem swoje auto to też były tańsze - tyle, że ja tego auta szukałem 1,5 roku. Kupiłem go po wnikliwych oględzinach wraz z oględzinami w serwisie Forda w ramach przeglądu przedzakupowego. Auto jest pod bacznym okiem Cannigi z Hd Customs - wiem co mam i co oddaję w ręce potencjalnego kupującego. Jak ktoś ceni jakość a nie byle jakoś - to wie, że za dobry produkt trzeba zapłacić. Auto jest od pasjonata - i raczej dla pasjonata - bo tylko taki doceni to co dostaje za te pieniądze.
dzięki za czujność

Co do tego, że się nie sprzedał - ja tego auta nigdy zbytnio intensywnie nie sprzedawałem - na aukcje trafiał raczej w momencie gdy byłem napalony na inne auto - po czym napalenie przechodziło i auto znikało z aukcji. Pomimo tego, miałem na niego dwóch kupców za 80 tys. zł oraz jednego za cenę 70 tys zł - niestety - a może stety - do transakcji nie doszło z uwagi na to, że auta które chciałem kupić okazały się składakiem lub ostatecznie doszedłem do wniosku, że nie chcę go wymieniać na auto podobnej klasy - tyle, że nowsze. Jak ktoś chce kupić składak lub zapusczone auto za 50 tys. - to na pewno nie jest oferta dla niego. Masz rację - rynek jest zepsuty cenami importowych aut - niestety na aukcjach każde auto wygląda jak ideał - foty nie oddadzą tego w jakim stanie jest samochód - lakier się błyszczy i wygląda auto jak mustang - więc większość osób daje znak równości między tym co mam a autem na konkurencyjnej aukcji. Argumenty, że w tych pieniądzach można kupić gt 2013 - to absurd - obecnie fajny GT bezwypadkowy stoi na aukcji - koszt 145 tys. Powiem ze swojej perspektywy - jak kupowałem swoje auto to też były tańsze - tyle, że ja tego auta szukałem 1,5 roku. Kupiłem go po wnikliwych oględzinach wraz z oględzinami w serwisie Forda w ramach przeglądu przedzakupowego. Auto jest pod bacznym okiem Cannigi z Hd Customs - wiem co mam i co oddaję w ręce potencjalnego kupującego. Jak ktoś ceni jakość a nie byle jakoś - to wie, że za dobry produkt trzeba zapłacić. Auto jest od pasjonata - i raczej dla pasjonata - bo tylko taki doceni to co dostaje za te pieniądze.