Polecamy !!!
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Re: Polecamy !!! fachowca od skrzyń automatycznych.
Mogę polecić dobrego fachowca od skrzyń automatycznych.
Dane:
Piotr Michalak
Nowy Karolinów 2 ( koło Żyrardowa )
tel 0 501 461 936 dzwonić po 17 tak to telefon wyciszony
Wymieniałem olej i filtr w skrzyni. Przy okazji wymienili mi kawałek przetartego przewodu i trochę wybrali luz na przekładni. Całkowity koszt 300 zł. Ogólnie widać, że zakład ma powodzenie. Ciągle nowe samochody na placu. Facet sam ma Camaro z 79 i poluję na Transama.
Każdego zapisuję w zeszyt i daje pół roku gwarancji na naprawę.
Dane:
Piotr Michalak
Nowy Karolinów 2 ( koło Żyrardowa )
tel 0 501 461 936 dzwonić po 17 tak to telefon wyciszony
Wymieniałem olej i filtr w skrzyni. Przy okazji wymienili mi kawałek przetartego przewodu i trochę wybrali luz na przekładni. Całkowity koszt 300 zł. Ogólnie widać, że zakład ma powodzenie. Ciągle nowe samochody na placu. Facet sam ma Camaro z 79 i poluję na Transama.
Każdego zapisuję w zeszyt i daje pół roku gwarancji na naprawę.
-
- Forumowicz
- Model: GT Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Re: Polecamy !!!
Jeśli ktoś myśli nad polerką.. Robiłem u chłopaków w Konstancinie i oto efekt:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 5e09e03da8" onclick="window.open(this.href);return false;
Polerka by Czerwy. Polecam - jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 5e09e03da8" onclick="window.open(this.href);return false;
Polerka by Czerwy. Polecam - jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv.
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Kolor: Ebony
Widziałem na forum, że sporo Mustangów kręci się w okolicach Piaseczna.
Wobec tego ciekaw jestem czy znacie może ten warsztat?
http://www.mustangtrading.pl/ofirmie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Wobec tego ciekaw jestem czy znacie może ten warsztat?
http://www.mustangtrading.pl/ofirmie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
May the Horse be with you!
wpisz sobie ich nazwę w wyszukiwarce forumowej, nie znajdziesz tam jednej pochlebnej opinii
Ja, jako że przymierzam się do Mustanga właśnie robię rozeznanie w serwisach w okolicy W-Wy.

17' Mustang EcoBoost A/T + 94' Firebird TransAm V8 M/T = 12 cylinders of pure fun
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
znam,pracuje tam moj kolega,omijaj szerokim lukiemSławek pisze:Widziałem na forum, że sporo Mustangów kręci się w okolicach Piaseczna.
Wobec tego ciekaw jestem czy znacie może ten warsztat
Pozdrawiam
- Sławek
- Forumowicz
O, to świetnie, jeśli znajdziesz coś pozytywnego to proszę daj znać, mój koń będzie w Polsce za kilka tygodni i chciałbym ostro wystartować :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Sławek
- Forumowicz
Wygląda na to, że Łopuszańska 31a złapała kilka dobrych opinii, chociaż na swojej stronce nie chwalą się specjalizacją w Fordzie
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
w Warszawie (a raczej na skraju tj. Międzylesie ul. Zbójnogórska? ) jest p. Piotr ma warsztat 2 stanowiska, non-stop zajęte, auta z USA robi 20 lat. Ja swojego Mustanga u niego od 4 lat (jeszcze jeden kolega z Forum też na pewno). Jedynie z przeróbkami świateł miał problem - to już nie te czasy że w Amerykańcu się zrobi "na pałę" przewód od przedniego kierunku. Wcześniej miał na Siekierkach - bajka, teraz trzeba zasuwać kawał drogi ale... opłaca się, łebski facet, jego 2 mechanicy też od lat z nim pracują. tel. 609140160.
- Marowar
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Deep Forest Green
Witam, zdaje się, że Łopuszańska się zamykać miała z końcem lipca... coś kolega znalazł w południowej części - Piaseczno, Konstancin, Tarczyn, Grodzisk Maz godnego uwagi?Sławek pisze:Wygląda na to, że Łopuszańska 31a złapała kilka dobrych opinii, chociaż na swojej stronce nie chwalą się specjalizacją w Fordzie
- Sławek
- Forumowicz
Ja niestety nic nie znalazłem, ale dzwoniłem na Łopuszańską wczoraj i nic nie wspominali o zamykaniu się :-)
Facet potwierdził że są w stanie zrobić kilka podstawowych operacji adaptacyjno - przeglądowych i tylko wspomniał jedynie żeby umówić się 2-3 dni wcześniej.
Facet potwierdził że są w stanie zrobić kilka podstawowych operacji adaptacyjno - przeglądowych i tylko wspomniał jedynie żeby umówić się 2-3 dni wcześniej.
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
http://trojanhorses.pl/kontakt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zna ktoś?
zna ktoś?
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
nie znam,
ale nie mogę się powstrzymać żeby nie napisać: "czy do cholery wszystlkie warsztaty w W-wie muszą być gdzieś w cholerę daleko na wsi???!!?" Mój mechanik za Międzylesiem, ten w Babicach, elektryk w Żółwinie, Olczak od skrzyni biegów jeszcze z 10 km za Jankami, no czy oni wszyscy oci.....li??? Za to zakichanych sklepików spożywczych/aptek/telefonii komórkowych/banków no to normalnie w co 4-tym domu są...
ale nie mogę się powstrzymać żeby nie napisać: "czy do cholery wszystlkie warsztaty w W-wie muszą być gdzieś w cholerę daleko na wsi???!!?" Mój mechanik za Międzylesiem, ten w Babicach, elektryk w Żółwinie, Olczak od skrzyni biegów jeszcze z 10 km za Jankami, no czy oni wszyscy oci.....li??? Za to zakichanych sklepików spożywczych/aptek/telefonii komórkowych/banków no to normalnie w co 4-tym domu są...
- Marowar
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Deep Forest Green
A co z carforceone - maja usługę przygotowanie do przegladu - ktoś korzystał? Był widział?
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Niejeden korzystał. Mirek to firma sama w sobieMarowar pisze:A co z carforceone - maja usługę przygotowanie do przegladu - ktoś korzystał? Był widział?