Ostatni nocleg macie z 30-06 na 01-07 czy z 01-07 na 02-07 ??
Dopiero 30 wrócę do Polski ale z wielką przyjemnością przyjechałbym na finał, może nawet z jakimś noclegiem jeśli byłaby taka możliwość

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
A w którymś z tych miejsc macie jakiś postój albo jakąś wystawkę dla oglądaczy? Bo nie wiem w którą miejscowość celowaćhondzik pisze:Xwili
Oto plan ostatniego dnia sobota 1 lipiec
trasa: Lądek Zdrój – Stronie Śląskie – Bystrzyca Kłodzka – Piaskowice – Zieleniec – Duszniki – Łężyca – Karłów – Radków – Ścinawka Średnia – Nowa Ruda – Głuszyca – Walin – Pieszyce – Świdnica
Meta Mustang Race 2017 Świdnica
Potem trasa do hotelu: Świdnica – Dzierżoniów – Niemcza
noc: sobota/niedziela: Niemcza
http://www.hotelniemcza.pl/kontakt
Rynek miasta Świdnica 16.00-18.00Xwili pisze:A w którymś z tych miejsc macie jakiś postój albo jakąś wystawkę dla oglądaczy? Bo nie wiem w którą miejscowość celowaćhondzik pisze:Xwili
Oto plan ostatniego dnia sobota 1 lipiec
trasa: Lądek Zdrój – Stronie Śląskie – Bystrzyca Kłodzka – Piaskowice – Zieleniec – Duszniki – Łężyca – Karłów – Radków – Ścinawka Średnia – Nowa Ruda – Głuszyca – Walin – Pieszyce – Świdnica
Meta Mustang Race 2017 Świdnica
Potem trasa do hotelu: Świdnica – Dzierżoniów – Niemcza
noc: sobota/niedziela: Niemcza
http://www.hotelniemcza.pl/kontakt
Dziękuje, ma już kompletSylwester66 pisze:Drodzy uczestnicy
Na pierwszej kolacji w środę w hotelu będzie można kupić dodatkowe koszulki MR2017 jak i również różne inne gadżety, min ze Zlotu, z MR2015 i ogólne MKP.
Potrzebuję dwie Osoby do pomocy w sprzedaży - czyli na jakieś max 30 minut bym Was oderwał od zabawy w celu przypilnowania kramiku.
Chętnych proszę o wiadomość na PW,
Dzięki z góry
Mustang Race zatrzymuje się w Zabrzu w Kopalni Guido od 9:00 do około 13:00 , więc jak masz czas to wpadaj.cuSSic pisze:Dołączam się do pytania. Interesuje mnie jak będziecie jechać z Zawiercia do Lądek-Zdrój, to którędy i o której, bo bym sobie popatrzyłJest gdzieś dostępna dokładna trasa przejazdu ?
Jestem z Zabrza, więc do Gliwic mam rzut beretem, a z tego co widziałem planowaną trasę, to będzie przechodziła przez Gliwice z A1 na 88 i na A4. Wiadomo, o której można się spodziewać przejazdu w tych okolicach ?
Dla pewności dopytam... w piątek (jutro), tak ?jango68 pisze:Mustang Race zatrzymuje się w Zabrzu w Kopalni Guido od 9:00 do około 13:00 , więc jak masz czas to wpadaj.
Tak. Zobacz wątek Mustang Race 2017 na Śląsku 30 czerwieccuSSic pisze:Dla pewności dopytam... w piątek (jutro), tak ?jango68 pisze:Mustang Race zatrzymuje się w Zabrzu w Kopalni Guido od 9:00 do około 13:00 , więc jak masz czas to wpadaj.