wyciagniecie radia z mustanga 2004r
Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2004r. 3.9l
- Silnik: inny V8
- Kolor: grafit
- Kontakt:
wyciagniecie radia z mustanga 2004r
Kupilem radio http://caraudiosecurity.com/shop/produc ... /3515.html no i mam problem... najpierw jak wyciagnac radio orginalne zeby nic nie uszkodzic.
2 probllem jest taki ze to radio potrzebuje zmacniacza 4kanalowego czy jakos tak ( niewiem nie mam bladego pojecia o naglosnieniu:(( ) orginalne naglosnienie maka a dokladnie zmacniacze ktore sa zamontowane w samochodzie nie maja wyjscia na "czincze" pomozcie prosze
2 probllem jest taki ze to radio potrzebuje zmacniacza 4kanalowego czy jakos tak ( niewiem nie mam bladego pojecia o naglosnieniu:(( ) orginalne naglosnienie maka a dokladnie zmacniacze ktore sa zamontowane w samochodzie nie maja wyjscia na "czincze" pomozcie prosze
Yun_nt, radio raczej nie potrzebuje wzmacniacza, bo ma wbudowany
. To radio które kupiłeś ma wyjście na 4głośniki bezpośrednio, ale z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że standardowe radio pierwsze wysyła sygnał na wzmacniacz w samochodzie i następnie na głośniki. Nie wiem jakie są końcówki od tych wzmacniaczy, ale jak zrobisz zdjęcie to będzie mi łatwiej coś podpowiedzieć. Zawsze można kupić przejściówkę.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2004r. 3.9l
- Silnik: inny V8
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Piotrek_W,<-- Kolega z forum przeslal mi tego linka zamowilem i czekam jutro ma byc to napisze czy wszystko dziala xD dzieki wielkie jeszcze raz http://www.allegro.pl/item747092716_zla ... _ford.html
nie rozumie, skoro dzwoniłeś, i rozmawiałeś z facetem, który oferował przejściówkę na allegro do modelu samochodu jaki posiadasz, to jak możne nie pasowa ? chyba powiedziałeś przez telefon co potrzebujesz.Yun_nt pisze:po setkach telefonow do tej firmy ktora posiada to zlaczke

to masz prawo zwróci towar.Yun_nt pisze:wogole nie pasuje...![]()
Zrób dokładniejsze zdjęcia samych wtyczek, wtedy będzie łatwiej porówna twoje z tymi wystawionymi na allegro.
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
już wyciągnięte (trzeba rozebrać pół konsoli) info odnośnie tego znalazłem w manualu Haynes`a 
Teraz kolejne pytanie końcówki mi nie pasują mam przejściówkę, przejściówkę do przejściówki i jeszcze jedną przejściówkę i nic nie pasuje!! !! !! ktoś się orientuje czego dokładnie potrzebuję??

Teraz kolejne pytanie końcówki mi nie pasują mam przejściówkę, przejściówkę do przejściówki i jeszcze jedną przejściówkę i nic nie pasuje!! !! !! ktoś się orientuje czego dokładnie potrzebuję??
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....