szukając w sieci rozwiązania problemu z tą moją navi znalazlem ipada w 2006 - może kogś zainspiruje

... re=related
Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
a jak poradziles sobie z wyjsciem na wzmacniacz? bo mi po podlaczeniu radia 7" zostala wlasnei wtyka od wzmacniacza,bo radio mialo tylko jedno gniazdo a shaker500 ma dwa gniazda,wlasnei to 2 na wzmacniacz..lukasz pisze:Wg mnie gra dużo lepiej. Skrzynia jest tak położona do samego zdjęcia...
teoretycznie converter i pod chinche w radiu.koral pisze:a jak poradziles sobie z wyjsciem na wzmacniacz? bo mi po podlaczeniu radia 7" zostala wlasnei wtyka od wzmacniacza,bo radio mialo tylko jedno gniazdo a shaker500 ma dwa gniazda,wlasnei to 2 na wzmacniacz..lukasz pisze:Wg mnie gra dużo lepiej. Skrzynia jest tak położona do samego zdjęcia...
sporo.. mi ostatnio w serwisie VW krzykneli 4,5tys za wymiane kolumny kierowniczej , potem jak powiedzialem ze wiem co poszlo zeszli na 800zl (sterownik blokady ),dla mnei 800zl bylo tez sporo wiec w 20 mnut z moimi wolnymi ruchami wyjalem kolumne i ten sterownik,wzialem do pracy, wymienilem w nim przelacznik krancowy(microswich) za 3zl i teraz wszystko graYoDa pisze:Koszt 2500zł