nawigacja
Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
ja sie zastanawiam nad tym: http://www.jvc.pl/product.php?id=KW-NX7 ... tid=100044 ino żadnych sensownych opinii na temat działania navi w PL znalezc nie mozna.
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
- Little Pony
- Forumowicz
Wiesz chciałem coś multimedialnego. Ale to wszystko nie ma GPS-a, a jak już ma sie ekran 2 DIN, to GPS aż się prosi. To jedyna propozycja rozsądna cenowo (inne to 5000+).
Co do map, kupują je od TeleAtlasu, a to jest dobra firma. Mapy polski ma od Imagis (m.in. Mapamap), czyli też całkiem nieźle. Doczytałem, że wolno obsługuje iPod'a, a na tym mi kurde zależy...
Co do map, kupują je od TeleAtlasu, a to jest dobra firma. Mapy polski ma od Imagis (m.in. Mapamap), czyli też całkiem nieźle. Doczytałem, że wolno obsługuje iPod'a, a na tym mi kurde zależy...
- Little Pony
- Forumowicz
Ma
właśnie to jest najważniejsze.
PS. Ty mieszkasz w Józefowie, da? A gdzie konkretniej, tak z ciekawości? Bo ja tam ostatnimi czasy bywam często, okolice ulicy Malinowskiego

PS. Ty mieszkasz w Józefowie, da? A gdzie konkretniej, tak z ciekawości? Bo ja tam ostatnimi czasy bywam często, okolice ulicy Malinowskiego

- Little Pony
- Forumowicz
Tak, kość NEC'a, ale tylko do modelu 2006, zresztą już nie jest dostępna, ale nic im z tego zgrywania nie wyszło, mimo że zbierali "ochotników" do tej zabawy aby obniżyć koszty. Jeśli się chce Shakera z zakresem EU to pozostaje tylko zakup araba i dlatego Ford nie wyśle softu, "zachęcając" do wymiany całego odbiornika. A tak na marginesie, standardowa odpowiedź Forda US: "Zwróć się do lokalnego dealera"Pawellos pisze:Kryzys mają nie?:)
LIZZARD, oni coś tam pisali o kości pamięci czy coś, V850, na której chyba jest soft właśnie o ile dobrze zrozumiałem, pisali tam coś apropo zgrania tego z radia tego dla ZEA?

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...