Rzep się trzyma.
Ja się na car audio nie znam, na forum audio mówili, że owalne są gorsze i im uwierzyłem.

Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU

Dostałem też info, że 1mkw mat butylowych 2mm waży 3,3kg - mam nadzieje że zawias to zdzierży.
 Dostałem też info, że 1mkw mat butylowych 2mm waży 3,3kg - mam nadzieje że zawias to zdzierży.  Jest jeszcze butyl 1,5mm i waży 2,3kg za 1mkw (circa about tyle zejdzie na jedne drzwi). Tak dla potomności zamieszczam.
 Jest jeszcze butyl 1,5mm i waży 2,3kg za 1mkw (circa about tyle zejdzie na jedne drzwi). Tak dla potomności zamieszczam.  Niestety z wygłuszeniem drzwi traci się jeden standardowy feature Mustanga - jak się trzaśnie drzwiami to już nie brzmi jak Fiat 125p tylko bliżej S klasy.
 Niestety z wygłuszeniem drzwi traci się jeden standardowy feature Mustanga - jak się trzaśnie drzwiami to już nie brzmi jak Fiat 125p tylko bliżej S klasy. 
 Przemyśl to, bo już masz drzwi obciążone ciężkimi wooferami, żeby nie opadały potem... Ja w Base za to mogę poszaleć z wygłuszeniem ;›
 Przemyśl to, bo już masz drzwi obciążone ciężkimi wooferami, żeby nie opadały potem... Ja w Base za to mogę poszaleć z wygłuszeniem ;› 
 ) butyl 1,5mm (2,2kg vs. 2,28kg), tylko cena 3x wyższa. Co czyni portfel lżejszym przy Dynamacie, czyli rzeczywiście efekt jest.
) butyl 1,5mm (2,2kg vs. 2,28kg), tylko cena 3x wyższa. Co czyni portfel lżejszym przy Dynamacie, czyli rzeczywiście efekt jest.  Edit: Dynamat to świetna firma i mają git produkty. Ale teraz już troche lecą na marce i konkurencja robi to samo zauważalnie taniej.
 Edit: Dynamat to świetna firma i mają git produkty. Ale teraz już troche lecą na marce i konkurencja robi to samo zauważalnie taniej.

Oprócz wymiany głośników (koniecznie opisz wrażenia!
 Oprócz wymiany głośników (koniecznie opisz wrażenia!  ) polecam wygłuszenie drzwi matami butylowymi - potrafi to dać taką samą poprawe dźwięku jak wymiana głośników (wg ludzi od car audio nawet najlepszy głośnik nie zagra dobrze w niewygłuszonych drzwiach), a gratis mamy cichsze wnętrze. No i drzwi przy trzaśnięciu nie brzmią już żywą blachą, choc ma to swój urok.
) polecam wygłuszenie drzwi matami butylowymi - potrafi to dać taką samą poprawe dźwięku jak wymiana głośników (wg ludzi od car audio nawet najlepszy głośnik nie zagra dobrze w niewygłuszonych drzwiach), a gratis mamy cichsze wnętrze. No i drzwi przy trzaśnięciu nie brzmią już żywą blachą, choc ma to swój urok.  Albo przynajmniej przyklej matę za samym głośnikiem - kosztuje to grosze, jest szybkie i proste do wykonania przy okazji wymiany głośnika, a poprawi dodatkowo brzmienie nowego głośnika.
 Albo przynajmniej przyklej matę za samym głośnikiem - kosztuje to grosze, jest szybkie i proste do wykonania przy okazji wymiany głośnika, a poprawi dodatkowo brzmienie nowego głośnika.