Cześć! Jako, że świeżym posiadaczem Mustanga z 2016r to mam pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi na forum, lub były sprzed paru lat, a technologia się zmienia.
Posiadam dość archaiczne radio (bodajże jest to Sync1) i bardzo chciałbym je zmienić na coś bardziej współczesnego.
Pojawiają się dwie opcje. Chinczyk z Androidem z Alibaby albo Sync 3.
Czy ktoś ma w swoich Mustangach któreś z tych rozwiązań i moglby się podzielić opinią jak to wszystko pracuje? Nie ukrywam rozwiązanie z chińczykiem jest po prostu tańsze.
VI Generacja Panel nawigacji
-
- Model: VI
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Lubelska
Re: VI Generacja Panel nawigacji
A, czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada coś takiego ? https://android-radio.eu/shop/ford/127- ... 9_6gb128gb
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang V
- Kolor: Bordowy
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Ja posiadam w V generacji. Nie kupuj tego w kraju. To te same radia co na Aliexpress a mają bardzo dużą marżę. Ja za swoje (8GB ram, 128gb dysk, kamera cofania, DVR, 4G) zapłaciłem 979 zł a u nas chcieli 1799. Jestem z tego bardzo zadowolony, nic się nie zacina, wszystko działa jak trzeba, android auto bez problemu działa, podłączenie jest banalnie proste. Jakby ktoś chciał coś więcej wiedzieć zapraszam do kontaktu.olddzidek pisze: ↑2024-03-25, 16:09A, czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada coś takiego ? https://android-radio.eu/shop/ford/127- ... 9_6gb128gb
- Michał P.
- Forumowicz
- Model: Mustang V GT/CS
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czerwony
Zostaje jeszcze coś ciut lepszego od Chińczyka czyli Dynavin ale jest to droższe rozwiązanie, mam w swoim 2012 i działa bez zarzutu i wygląda jak OEM z nawigacją z tego rocznika.
Mustang 3.7l - 2012 Black Beauty 2017 - 2021
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
Mustang 5.0 l - GT/VS 2012 2021 -
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang V
- Kolor: Bordowy
Słyszałem o dynavin i czytałem dobre recenzje, pokusiłem się jednak o chińczyka z racji ponad połowy mniejszej ceny i na prawdę z czystym sumieniem mogę polecić. Jedyne co bym dopracował to ramka bo w jednym miejscu lekko odstaje.
Ja też chcę kupić chińczyka do gen. VI (zamiast Sync1). Mam takie sprzęty w dwóch samochodach i działają super. Z tego co widzę są dwie wersje, z 9" poziomym ekranem, albo dużym pionowym, tzw. "Tesla style". Warto zapłacić więcej za tę drugą wersję? Czy ktoś może podpowiedzieć czy w tych chińczykach działają oryginalne kamery cofania?
- Jarosław
- Młodszy Forumowicz
- Model: V6 CABRIO
- Kolor: Niebieski
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Witam u mnie sytuacja wręcz odwrotna, wszyscy aliexpress a ja sync 3 z polifta 2020 .Graty kupione czekam na montaż.
- Jarosław
- Młodszy Forumowicz
- Model: V6 CABRIO
- Kolor: Niebieski
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
No i po robocie ,prawdziwy fachowiec z Milicza to zrobił i przy okazji drugi pełny kluczyk dorobiony.