Chyba że jest szansa na przeróbkę tego co mam... Nie jestem jakimś audiofilem i pod kątem muzy i wystarcza mi złącze USB do którego mogę podpiąć iPoda, ale chciałbym móc czasem posłuchać wiadomości...

Moderatorzy: Ronin, SECHUBU, Ronin, SECHUBU
dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Z ekranemdotykowym czytalo mp3 bylo przygotowane pod navi itd... bylem srednio zadowolony ale do sluchania wiadomosci jet ok.
Podlaczalem sam.
a co chcesz zrobić, strojenie czy coś więcej ?kwiatuszek12 pisze:Też chciałbym namiar na jakiegoś sprawdzonego fachowca. Katowice i do 100 km od.
Trudno się dziwić z tym Pionieerem. Jest popularny, bo to naprawdę klasa sama w sobie. Sam posiadam i nie zamieniłbym na inny.barteke pisze:dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Z ekranemdotykowym czytalo mp3 bylo przygotowane pod navi itd... bylem srednio zadowolony ale do sluchania wiadomosci jet ok.
Podlaczalem sam.
da się to zrobić, ale nie bawiłem się w to. Trzeba przeprogramować radio. Może spece od Car Audio ogarną.ogórrek pisze:Trudno się dziwić z tym Pionieerem. Jest popularny, bo to naprawdę klasa sama w sobie. Sam posiadam i nie zamieniłbym na inny.barteke pisze:dzięki, ja poszperałem tutaj i sporo osób poszło w Pionieera, ale powiem szczerze, nie chce burzyć oryginalnego całokształto i wolałbym to co jest a jedynie przesroić go zgodnie z normami EU. Niestety nigdzie się nie doszukałem czy ktoś to robił i z jakim efetem...rzabsky pisze:Ja mialem radio jvc kw710 coś tm...
Podlaczalem sam.
NieFannew pisze:Witam, odświeżam bo też mam taki problem.Udało się zrobić?