Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, Sylwester66, celibad, Przemek64, horse, Sylwester66
Szanowny Veeefour,veeefour pisze:Nikomu nie groze - nauczyc sie czytac i nie wykrecaj kontekstu. Pisalem, ze podjade co by nie zarzucano, ze to nie moja sprawa...caniggia pisze:veeefour pisze: Ty nie badz taki do przodu kolego bo na 99% tam podjade...
To nie pierwszy przypadek, gdy kolega komuś grozi. Takiego języka nie było na forum nigdy. Może administracja forum się tym zainteresuje?
Teorie na temat rekoczynow sobie zachowaj dla siebie...a administracja powinna sie zajac twoim nalogowym podzeganiem...
A lezeli pijesz do tego pierwszego razu, gdzie napisalem do twojego fana Magica, ze "spotka go kara za obrazanie mnie" to tak bedzie jak nie przestanie,
spotka go kara przewidziana w polskim prawie. Przestan znowu robic gnoj w kolejnym watku - juz sie w moim popisales dosc.
Szanowny Panie Lamina,lamina pisze: Szanowny Veeefour,
Nie miałem przyjemności Cię poznać osobiście, zatem nie jestem do Ciebie nastawiony w żaden sposób (ani źle ani dobrze), nie mniej twój pierwszy post w tym wątku był niemiły i całkowicie niestosowny.
Z twoich postów wynika, że jesteś osoba ze sporą wiedzą techniczną i wielu osobom tą wiedzą możesz pomóc (chyba zresztą pomagasz), nie wiem jednak czemu nie będąc klubowiczem ani nie uczestnicząc w życiu klubu, nie biorąc udziału w zlotach, krytykujesz Nas forumowiczów/klubowiczów za to w jaki sposób staramy się spotkać.
Sam czekałem z wpłatą na ostatnią chwilę ( I NIE JEST MI Z TEGO POWODU WSTYD) nie mając pewności czy auto będzie gotowe,,, dalej nie jest skończone ale obecny etap pozwala sądzić, że do końca miesiąca będzie.
Najserdeczniej zapraszamy Cię na jakiś zlot lub jeśli bardziej pasuje na lokalny spot jakiejś stajni.
Poznasz ludzi osobiście, oni poznają Ciebie, z częścią się polubisz ze wzajemnością, z częścią pewnie odwrotnie bo każdy ma innych charakter.
Co do wątku o torze..
Mustangowcy to raczej nie rajdowcy i niewielki procent jeździ po torze, przez ostatnich parę lat wszelkie spotkania torowe zazwyczaj zamykały się w grupach do 10 aut, wyjątkeim było szkolenie na Ułęży kilka lat temu.
Nie sądze aby na taki tor jak Poznań była frekwencja wielka (i tak jest więcej niż myślałem że będzie), trzeba zacząć chyba od spotkania ze szkoleniami na torze bezpiecznym typu Ułęż gdzie auta prawie nie da się uszkodzić.