Mustang race 2016 Podstawowe dane
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 67 coupe 289
- Silnik: inny V8
- Kolor: czarny mat
Re: Mustang race 2016 Podstawowe dane
Kto we wtorek rano rusza z Warszawy w kierunku Arłamowa? Bardzo chętnie dołączymy z Anią. Wspólnie będzie raźniej.
Ania i tyvon
Ania i tyvon
- chicken
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Bullitt 2018 shadow black
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Hahah a mój rodzinny dom jest w Zręcinie. 3 km od Bóbrki, coś pięknego
będę z wami od wtorku, start do bóbrki zatem środa rano z Arłamowa ? Może was oprowadzić po skansenie
?

- janek85
- Forumowicz
- Model: 2015 GT
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Ja wyruszam ok 15.00 chętnie pojadę w większym stadku jeśli komuś pasuje ta godzina. Niestety wcześniej nie moge.tyvon pisze:Kto we wtorek rano rusza z Warszawy w kierunku Arłamowa? Bardzo chętnie dołączymy z Anią. Wspólnie będzie raźniej.
Ania i tyvon
-
- Stowarzyszenie MKP
Dla nas trochę zbyt późno. Nasz "staruszek" musi mieć trochę więcej czasu na dojazd i czasami bywa kapryśny 

My ruszamy we wtorek rano z siedziby CarForceOne . Tylko nie wiem czy towarzystwo 2 suvów i lawety będzie Wam odpowiadało.tyvon pisze:Kto we wtorek rano rusza z Warszawy w kierunku Arłamowa? Bardzo chętnie dołączymy z Anią. Wspólnie będzie raźniej.
Ania i tyvon

Bedzie też z nami jechał Zbyszek kabrioletem z 68r.
Ostatnio zmieniony 2016-08-05, 13:33 przez CFO80, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin | CFO
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Kolor: Silver
Piona! Zginął mi gdzieś post z ofertą na nocleg przed MR (z wtorku na środę) - może ktoś podrzucić linkę?
-
- Stowarzyszenie MKP
Pewnie, piszemy się.CFO80 pisze:My ruszamy we wtorek rano z siedziby CarForceOne . Tylko nie wiem czy towarzystwo 2 suvów i lawety będzie Wam odpowiadało.tyvon pisze:Kto we wtorek rano rusza z Warszawy w kierunku Arłamowa? Bardzo chętnie dołączymy z Anią. Wspólnie będzie raźniej.
Ania i tyvon
Bedzie też z nami jechał Zbyszek kabrioletem z 68r.
W razie czego skorzystamy z lawety

- Jola
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: mineral grey
13 sierpnia - Ryn na Mazurach, o której planujecie być w Rynie jak wyglądają plany tzn. nocujecie w Rynie jeśli tak to 14 o której się zwijacie, no i oczywiście gdzie planujecie postój w Rynie chętnie podjedziemy z mężem po oglądać wasze maszyny 

- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Wczoraj w godzinach wieczornych załoga nr 51 dotarła szczęśliwie do domu.
Serdeczne dzięki dla wszystkich uczestników za niesamowitą atmosferę przez te 4 dni.
Jeszcze raz podziękowanie dla Groszka, Groszkowej, Pavlity, Jani, Hominisa, Joleńki, Martyny, Barteke, Maxa i Sylvinki, Cardiniego i Natalii, Sylwestra i Pauli, teamu CFO oraz wszystkich zaangażowanych w organizację wydarzenia.
Od siebie chciałbym podziękować Spontanowi za okazane zaufanie w prowadzeniu bosssowego szerszenia!
Jeśli ktoś odczuł jakiekolwiek niedociągnięcie organizacyjne to uwagi proszę kierować wyłącznie do mnie.
Kuba
p.s. za kilka dni jak ochłonę, to wrzucę odpowiedzi do pytań.
Serdeczne dzięki dla wszystkich uczestników za niesamowitą atmosferę przez te 4 dni.
Jeszcze raz podziękowanie dla Groszka, Groszkowej, Pavlity, Jani, Hominisa, Joleńki, Martyny, Barteke, Maxa i Sylvinki, Cardiniego i Natalii, Sylwestra i Pauli, teamu CFO oraz wszystkich zaangażowanych w organizację wydarzenia.
Od siebie chciałbym podziękować Spontanowi za okazane zaufanie w prowadzeniu bosssowego szerszenia!
Jeśli ktoś odczuł jakiekolwiek niedociągnięcie organizacyjne to uwagi proszę kierować wyłącznie do mnie.
Kuba
p.s. za kilka dni jak ochłonę, to wrzucę odpowiedzi do pytań.
- Ślimak
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Charger 6.4 V8
- Kolor: Silver
Stokrotnie dzięki dla wymienionych przez Kubę oraz dla samego Kuby, komandora Rajdu oraz Cezara tego pokręconego, Mustangowego imperium.
Było ZAJEBIŚCIE!!!
Było ZAJEBIŚCIE!!!
- Cyryl
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Premium 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Mineral Grey
Warto przeżyć stres w dniu zapisów, żeby móc poobcować kilka dni z ludźmi o olbrzymich pokładach fantazji i dobrego humoru, nawet przy tak niepełnym udziale w imprezie jak nasz, z uwagi na konieczność zapewnienia opieki najmłodszemu pokoleniu. A to wszystko dzięki zaangażowaniu organizatorów, którym składamy serdeczne podziękowania. Mamy nadzieję, że nie przestaniecie się angażować w organizację kolejnych edycji. Zachętą do tego niech będzie poniższy cytat jednego z naszych młodszych kolegów, po raz pierwszy w tym roku na MR:
„Chciałem sobie kupić jakieś amerykańskie auto. Wybór padł na Mustanga, bo żaden inny klub zrzeszający właścicieli amerykanów nie organizuje takich odlotowych imprez”
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i do zobaczenia za rok!
„Chciałem sobie kupić jakieś amerykańskie auto. Wybór padł na Mustanga, bo żaden inny klub zrzeszający właścicieli amerykanów nie organizuje takich odlotowych imprez”
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i do zobaczenia za rok!
-
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible
- Kolor: candy apple red
Kochani w imieniu mojego skromnego teamu Wójcikowego bardzo dziekuję za wspaniałe spędzony czas , było cudnie
pozdrawiam Was serdecznie
P.s Nasza lalunia dała radę 2000km

P.s Nasza lalunia dała radę 2000km

- marcinp
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 66 Coupe, 72 Mach1
- Kolor: Silver Blue, Bright Blue Metallic
Załoga 49 właśnie dotarła do domu. W drodze powrotnej mieliśmy dodatkowy noclegi i odebraliśmy dzieci od dziadków.
WIELKIE podziękowania dla organizatorów - WSZYSTKICH - nie będę wymieniał, żeby nikogo nie pominąć.
Specjalne podziękowania dla CFO za opiekę nad moim klasykiem.
Było jak zawsze - REWELACYJNIE - wspaniała impreza w doskonałym towarzystwie.
Dziękujemy wszystkim za wspólne spotkanie i nie możemy się już doczekać kolejnego!
Klasyk przejechał ponad 2300 km
- w trakcie koledzy z CFO zrobili tylko 2 razy regulacje zaworów.
Nie obyło się też bez regulacji zaworów w drodze powrotnej
- podpatrzyłem jak 2 razy ustawił mi je Mirek z CFO i jakoś dałem radę - teraz pozostaje poszukać przyczyny co jest nie tak, że niszczą się laski popychaczy.
WIELKIE podziękowania dla organizatorów - WSZYSTKICH - nie będę wymieniał, żeby nikogo nie pominąć.
Specjalne podziękowania dla CFO za opiekę nad moim klasykiem.
Było jak zawsze - REWELACYJNIE - wspaniała impreza w doskonałym towarzystwie.
Dziękujemy wszystkim za wspólne spotkanie i nie możemy się już doczekać kolejnego!
Klasyk przejechał ponad 2300 km

Nie obyło się też bez regulacji zaworów w drodze powrotnej

Pozdrawiam,
marcinp
marcinp