Święte słowaMAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
Mustang Race Classic 2017

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Święte słowaMAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
Co za pytanierybek pisze:A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
Ok.jestem zatom.tom pisze:Moim zdaniem nie ma wyjścia i trzeba zacząć przymierzać się do podwójnego rajdu z dwoma trasami w dwóch częściach Polski i np. wspólnym finałem.
Szkoda by było, żeby impreza zrobiła się dla większości chętnych niedostępna - w tym roku na OZM było chętnych 3x więcej Mustangów niż jest miejsc na MR, za rok będzie jeszcze więcej Mustangów...
Jestem jak najbardziej ZA!!!W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
chcielibyście żeby w jednej sekundzie się forum zablokowało ?harry pisze:Ok.jestem zatom.tom pisze:Moim zdaniem nie ma wyjścia i trzeba zacząć przymierzać się do podwójnego rajdu z dwoma trasami w dwóch częściach Polski i np. wspólnym finałem.
Szkoda by było, żeby impreza zrobiła się dla większości chętnych niedostępna - w tym roku na OZM było chętnych 3x więcej Mustangów niż jest miejsc na MR, za rok będzie jeszcze więcej Mustangów...,a lista powinna być otwarta na forum,żeby nie było,że kto rządzi ten rozdaje miejsca
tak jak w obecnym ugrupowaniu rządzących.(PIS)
Tak i zrobiłem to z 3 różnych adresów mailowych żeby wyeliminować wpływ technicznych problemów jakiegokolwiek serwera na możliwość znalezienia się na liście. Potem wysłałem jeszcze raz wycinając zbyt ciężkie zdjęcia, bo transfer spadał.RAFAŁ (GROSZEK) pisze: kolega wysłał meila o 19:00 a doszedł o 19:06
po drodze sprytniejsi zdążyli wysłać 5 maili , ale i tak nie pobił świadeki z poprzedniego roku ( rekord 14 zgłoszeń )
w tym roku 7 zgłoszeń -buba
6 - zgłoszeń barteke
5 - zgłoszeń pavlito
A jak beda w tym samym terminie ??MAX pisze:Co za pytanierybek pisze:A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
W obu