Święte słowaMAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
Mustang Race Classic 2017
Mustang race 2016 Podstawowe dane
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Mustang race 2016 Podstawowe dane
Tomek
-
rybek
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czerwony
A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Co za pytanierybek pisze:A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
W obu
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
-
Feniks
- Forumowicz
- Model: GT Premium
- Kolor: Ruby Red
W przyszlym roku przylatuje do PL na Mustang Race, tylko najpierw troche wczesniej bede musial jakiegos konia wyslac zeby dotarl na czas 
Szczesliwcom i uczestnikom gratuluje
Szczesliwcom i uczestnikom gratuluje
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Moim zdaniem nie ma wyjścia i trzeba zacząć przymierzać się do podwójnego rajdu z dwoma trasami w dwóch częściach Polski i np. wspólnym finałem.
Szkoda by było, żeby impreza zrobiła się dla większości chętnych niedostępna - w tym roku na OZM było chętnych 3x więcej Mustangów niż jest miejsc na MR, za rok będzie jeszcze więcej Mustangów...
Szkoda by było, żeby impreza zrobiła się dla większości chętnych niedostępna - w tym roku na OZM było chętnych 3x więcej Mustangów niż jest miejsc na MR, za rok będzie jeszcze więcej Mustangów...

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
Kuba
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
TomTom - zwróć proszę uwagę, że na OZM nie ma listy uczestników! Jest to spotkanie otwarte do którego są zaproszenie wszyscy mustangowicze.
Lista, którą masz na forum w dziale poświęconym zlotowi, to lista osób które załapały się na hotel. Sam zorientowałem się fakcie, że zapisy ruszyły i jak chciałem się zapisać to już było posprzątane. Mam cichą nadzieję, że jakaś dobre dusza mnie przygarnie do pokoju bo Dom Pielgrzyma podobno pełen.
ZLOT ma formułę otwartą. Znajdź nocleg i przyjeżdżaj. Na pewno będzie się działo! Kaźdy Kowboj i Kowbojka mile widziani. Z naciskiem na Kowbojki
Odnośnie MR2017 - kto wie gdzie pojedziemy. Może nad morze?
Lista, którą masz na forum w dziale poświęconym zlotowi, to lista osób które załapały się na hotel. Sam zorientowałem się fakcie, że zapisy ruszyły i jak chciałem się zapisać to już było posprzątane. Mam cichą nadzieję, że jakaś dobre dusza mnie przygarnie do pokoju bo Dom Pielgrzyma podobno pełen.
ZLOT ma formułę otwartą. Znajdź nocleg i przyjeżdżaj. Na pewno będzie się działo! Kaźdy Kowboj i Kowbojka mile widziani. Z naciskiem na Kowbojki
Odnośnie MR2017 - kto wie gdzie pojedziemy. Może nad morze?
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Kuba, wszystko rozumiem - chodzi o to, że Mustangów przybywa i będzie przybywało, sądzę, że nawet w coraz szybszym tempie a MR ma ciągle TYLKO 50 miejsc... Wiem, że to logistyczne ograniczenie, dlatego rozwiązaniem mogą być dwie trasy po 40-50 samochodów każda.

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
harry
- Stowarzyszenie MKP
- Kolor: żółty
- Kontakt:
Ok.jestem zatom.tom pisze:Moim zdaniem nie ma wyjścia i trzeba zacząć przymierzać się do podwójnego rajdu z dwoma trasami w dwóch częściach Polski i np. wspólnym finałem.
tak jak w obecnym ugrupowaniu rządzących.(PIS)
- Agnieszka66
- Młodszy Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: ivy green
Jestem jak najbardziej ZA!!!W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
chcielibyście żeby w jednej sekundzie się forum zablokowało ?harry pisze:Ok.jestem zatom.tom pisze:Moim zdaniem nie ma wyjścia i trzeba zacząć przymierzać się do podwójnego rajdu z dwoma trasami w dwóch częściach Polski i np. wspólnym finałem.
Szkoda by było, żeby impreza zrobiła się dla większości chętnych niedostępna - w tym roku na OZM było chętnych 3x więcej Mustangów niż jest miejsc na MR, za rok będzie jeszcze więcej Mustangów...,a lista powinna być otwarta na forum,żeby nie było,że kto rządzi ten rozdaje miejsca
tak jak w obecnym ugrupowaniu rządzących.(PIS)
kolega wysłał meila o 19:00 a doszedł o 19:06
po drodze sprytniejsi zdążyli wysłać 5 maili , ale i tak nie pobił świadeki z poprzedniego roku ( rekord 14 zgłoszeń )
w tym roku 7 zgłoszeń -buba
6 - zgłoszeń barteke
5 - zgłoszeń pavlito
MustangRace już się rozpoczął to był rajd po miejsca najlepsze przed nami ...
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
Tak i zrobiłem to z 3 różnych adresów mailowych żeby wyeliminować wpływ technicznych problemów jakiegokolwiek serwera na możliwość znalezienia się na liście. Potem wysłałem jeszcze raz wycinając zbyt ciężkie zdjęcia, bo transfer spadał.RAFAŁ (GROSZEK) pisze: kolega wysłał meila o 19:00 a doszedł o 19:06
po drodze sprytniejsi zdążyli wysłać 5 maili , ale i tak nie pobił świadeki z poprzedniego roku ( rekord 14 zgłoszeń )
w tym roku 7 zgłoszeń -buba
6 - zgłoszeń barteke
5 - zgłoszeń pavlito
To nie wpływa na możliwość zakwalifikowania innych, bo zajmę tylko jedno miejsce, a lista powstaje wg kolejności skutecznych zgłoszeń. Dołożyłem tylko roboty Organizatorom, ale wiem, że się tego spodziewali
- Sylwester66
- Członek Honorowy MKP
- Kolor: czarny
A jak beda w tym samym terminie ??MAX pisze:Co za pytanierybek pisze:A w której grupie pojedziesz?MAX pisze:W przyszłym roku proponuję podzielić Mustang Race na dwie imprezy tak by wszyscy chętni mieli okazję uczestniczyć w tej nietuzinkowej imprezie
Mustang Race 2017
i
W obu
-
MIRMAL
- Członek Honorowy MKP
- Model: Fastback 1965
- Kolor: grafitowy
Jak bedą w tym samym terminie to ja sie nie rozdwoje.Pomysleliscie o tym.