...jeśli istnieje taka możliwość (oczywiście przy partycypacji w kosztach zakupu)
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
To juz tradycjaDonMario pisze:Parking party z piwami i nalewkami :-)
Oczywiscie zapraszamy. Impreza parkingowa to juz swiecka tradycja .... jesli moge sie tak wyrazic w Licheniuno name pisze:Chętnie się dołączę jako degustator![]()
...jeśli istnieje taka możliwość (oczywiście przy partycypacji w kosztach zakupu)
ja bym nawet powiedział że w piątek o 18 teżSylwester66 pisze:
Propnuje spotkanie w strefie Shelby - stali bywalcy "parkingowy" wiedza dlaczegosobota godzina 18 , aby nabrac Mocy przed kolacja
No i przekinales mnie od razu ...Pavulon_ pisze:ja bym nawet powiedział że w piątek o 18 teżSylwester66 pisze:
Propnuje spotkanie w strefie Shelby - stali bywalcy "parkingowy" wiedza dlaczegosobota godzina 18 , aby nabrac Mocy przed kolacja
Mozna zrobic jakas mala rozgrzewke .... tylko aby na sobote starczyloDonMario pisze:No i przekinales mnie od razu ...Pavulon_ pisze:ja bym nawet powiedział że w piątek o 18 teżSylwester66 pisze: