Przybywajcie Westernowicze z północy i wszystkich pozostałych kierunków. Bedziemy na Was czekali od bladego świtu.
Dla umęczonych podróżą czeka pokój cygar i wieczorne uciechy

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Kaser. To będzie ogień w lokomotywie.kaser1 pisze:Widze, ze bedzie prawdziwy ogien w szopie .
Ciężko ją odpalić ale jak będziemy mieli tyle wahy we krwi to wszystko jest mozliwe, nie zdziwiłbym sie jak by poleciała nawet w piz du z namipeterscott pisze:Kaser. To będzie ogień w lokomotywie.kaser1 pisze:Widze, ze bedzie prawdziwy ogien w szopie .
Tylko żebyś nie odjechał nią w niedzielę nad ranem
no name pisze:W związku z wypożyczalnią strojów kowbojskich i ich ograniczoną ilością mam pytanie: Czy chińskie buty o kształcie zbliżonym do kowbojek które zakupiłem na bal sylwestrowy o tematyce westernowej za całe 40 pln (słownie czterdzieści) nie będą obciachem? Czy to nie będzie profanacja?
Pytam, bo nie wiem czy mnie nie rozstrzelacie jak w nich się pojawię.
Piotrek gdybyś wcześniej powiedział że pragniesz byczkaconver67 pisze:tak wczesniej juz o tym myslałem,aby na sobotni wieczór jako dodatkowa atrakcje załatwić BYKA RODEO:)))elektryczny,który zwiększa swoje obroty:)Jazda na maxa;))Ale wypożyczalnie krzyczą sobie min 1600zł,troche grubo po kieszeni:/Rozumiem,że nie macie nikogo ze znajomych,kto ma takie cudo?![]()
![]()
![]()
Ten kto tak przyjdzie na imprezę ma PUCHAR w kieszeniPrzemek pisze:Piotrek gdybyś wcześniej powiedział że pragniesz byczkaconver67 pisze:tak wczesniej juz o tym myslałem,aby na sobotni wieczór jako dodatkowa atrakcje załatwić BYKA RODEO:)))elektryczny,który zwiększa swoje obroty:)Jazda na maxa;))Ale wypożyczalnie krzyczą sobie min 1600zł,troche grubo po kieszeni:/Rozumiem,że nie macie nikogo ze znajomych,kto ma takie cudo?![]()
![]()
![]()
![]()
to bym Ci kupił![]()
http://www.funidelia.pl/kostium-nadmuch ... 14375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A może ktoś w takim przyjdzie na wieczorną imprezę bo raczej nie damy rady zamówić do soboty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peterscott pisze:Ten kto tak przyjdzie na imprezę ma PUCHAR w kieszeniPrzemek pisze:Piotrek gdybyś wcześniej powiedział że pragniesz byczkaconver67 pisze:tak wczesniej juz o tym myslałem,aby na sobotni wieczór jako dodatkowa atrakcje załatwić BYKA RODEO:)))elektryczny,który zwiększa swoje obroty:)Jazda na maxa;))Ale wypożyczalnie krzyczą sobie min 1600zł,troche grubo po kieszeni:/Rozumiem,że nie macie nikogo ze znajomych,kto ma takie cudo?![]()
![]()
![]()
![]()
to bym Ci kupił![]()
http://www.funidelia.pl/kostium-nadmuch ... 14375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A może ktoś w takim przyjdzie na wieczorną imprezę bo raczej nie damy rady zamówić do soboty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()