Prawda taka ze zawsze mialem za duze wiec chce Mke
Albo podaj jakies wymiary i tyle.
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
siara pisze:Witam. Publikuje aktualna liste. Jeżeli coś sie nie zgadza to piszcie.
Przejazd na trasie Krynica Zdrój - Trasa Transfogorska -Piteszti - 09-15 lipiec 2016 powrót do Polski
1)Groszek 2 osoby koszulka damska M męska XL
2)Celibat 2 osoby
3)BOkiem 2 osoby
4)Siara+Mariola 2 osoby Koszulki damska S meska M
5)Cardini 2 osoby
6)Erte 3 osoby
7)Stargard 2+2 osoby męska L damska S damska S damska M
Przejazd na trasie Krynica Zdrój - trasa Transfogorska - Mamaia - 09-21 lipiec 2016 - powrót do Polski
8)ANBR64 2 osoby
9)Harry 2 osoby
10)Bart/Angelika 2+2
11)K. Makowski 2+1
12) REZERWACJA 2 OSOBY - nie potwierdzone na całą trasę. 09-21 lipiec. Czekam do 10.06.2016. Po tym terminie miejsce będzie ewentualnie wolne!
Łącznie mamy 23 osoby dorosłe + 5 dzieciaków! + ewentualnie jeszcze 2 osoby z rezerwacji!
Dodatkowo witamy serdecznie w Krynicy - Maku06+Paulina, szkoda, że tylko na weekend!
Dobre propozycje PAPA Smerfiecelibad pisze:Grupa która jedzie transfalgarską a pózniej wraca do kraju czy chciałaby pojechać transalpiną ? Na mapie zółta trasa to Transfalgarska a czerwona Transalpina , ze względu ze 15 lipca wyjezdzamy z Pitesti ( i jest to ostatni nocleg bukowany przez Andrzeja ) a jest to piątek , moja propozycja jest taka, wyjezdzamy z Pitesti bardzo wcześnie rano, wjezdzamy na transalpine i w miejscowości Sebes się rozjeżdzamy w swoich kierunkach .... Ci co chcą jak najszybciej wrócić do kraju jadą jak chcą a Ci co chcieliby np pojechać do Budapesztu tak jak ja jedzie ze mną, oczywiście nie musi to być Budapeszt , może być np Eger ( pamiętajmy że mniejsze miejscowości tez mają swój urok) i wtedy zmienimy trase ... Czekam na Wasze propozycje, noclegu nie bukujemy bo za dużo Nas nie pojedzie, z Pitesti do Budapesztu jest 740 km ( licząc transalpine która nie jest nawierzchniowo dobra) i chyba cięzko nam będzie dojechać na raz ) gdyby jednak Nam sie to udało to w sobote rano budzimy się w stolicy Węgier , Ogólnie trasa od Krynicy do Ostrawy ma 2320 km. Osobiście byłem już kiedyś w Egerze i to tez fajne miasto z super basenami, jeszcze ładniejsze baseny są w Miszkolc Topolca ale czekam na Wasze propozycje
A to inna sprawa nie doczytałem przepraszamcelibad pisze:Przemek ale Andrzej jedzie nad morze czarne na tydzien , a my wracamy do Polski