Ciekawe kto jeszcze pójdzie w nasze ślady

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

No też jestem ciekawy jak to wyjdzie ostatecznie... Zapowiada się naprawdę ciekawi...Przemek64 pisze:My na koniec maja w "MUstce" a Wy na Śląsku w czerwcy

Niestety, terminarz jest coraz ciaśniejszy, z roku na rok imprez przybywa i trzeba się z tym pogodzić.speedster pisze:Ja rezygnuję, nie skojarzyłem daty a z tego co wiem to większość znajomych kieruje się w tym dniu na olesno:
" onclick="window.open(this.href);return false;
 oby tak dalej
 oby tak dalej 
Tylko dlaczego robicie BEZ NOCLEGUjacpocz pisze:No też jestem ciekawy jak to wyjdzie ostatecznie... Zapowiada się naprawdę ciekawi...Przemek64 pisze:My na koniec maja w "MUstce" a Wy na Śląsku w czerwcy

Niestety, terminarz jest coraz ciaśniejszy, z roku na rok imprez przybywa i trzeba się z tym pogodzić.speedster pisze:Ja rezygnuję, nie skojarzyłem daty a z tego co wiem to większość znajomych kieruje się w tym dniu na olesno:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Szczerze powiem, że i tak się nie spodziewałem takiej frekwencjioby tak dalej

i jest mały problem z parkingiem na zbiórkę załóg
  i jest mały problem z parkingiem na zbiórkę załóg  . Niestety nie byłem wstanie tego przewidzieć nawet obecny najemca był zszokowany
 . Niestety nie byłem wstanie tego przewidzieć nawet obecny najemca był zszokowany  .Myślę że do końca tygodnia powiano już być wszystko jasne
 .Myślę że do końca tygodnia powiano już być wszystko jasne  .
 . 

Wystarczy zapodać tematzydek pisze:Witam
Jeżeli chcecie to mogę dla chętnych zorganizować bazę noclegową w promocyjnej cenie dla MUSTANGÓW w zaprzyjaźnionym HOTEL u w Ustroniu w pięknej okolicy http://www.kolejarzinn.com" onclick="window.open(this.href);return false;
od Rybnika jakieś 60 km - w połowie drogi na Równicę , kto był to

Grzegorz (Żydek)

ale by było jakbyście przyjechali...

dwa 1964 1/2 w jednym miejscu Coupe i Convertible

Przyjedziemy ale nie w tym rokujacpocz pisze:

nic nie zrobię bo mam zajęte już wszystkie weekendy maja i czerwca
  nic nie zrobię bo mam zajęte już wszystkie weekendy maja i czerwca   

Związku z bardzo dużym zainteresowaniem SPOTEM będę musiał wprowadzić wpisowe (chyba że jeszcze pokaże się jakiś sponsor/darczyńca)
 Związku z bardzo dużym zainteresowaniem SPOTEM będę musiał wprowadzić wpisowe (chyba że jeszcze pokaże się jakiś sponsor/darczyńca)