Ciekawe kto jeszcze pójdzie w nasze ślady

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
No też jestem ciekawy jak to wyjdzie ostatecznie... Zapowiada się naprawdę ciekawi...Przemek64 pisze:My na koniec maja w "MUstce" a Wy na Śląsku w czerwcy![]()
![]()
![]()
Ciekawe kto jeszcze pójdzie w nasze ślady![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety, terminarz jest coraz ciaśniejszy, z roku na rok imprez przybywa i trzeba się z tym pogodzić.speedster pisze:Ja rezygnuję, nie skojarzyłem daty a z tego co wiem to większość znajomych kieruje się w tym dniu na olesno:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko dlaczego robicie BEZ NOCLEGUjacpocz pisze:No też jestem ciekawy jak to wyjdzie ostatecznie... Zapowiada się naprawdę ciekawi...Przemek64 pisze:My na koniec maja w "MUstce" a Wy na Śląsku w czerwcy![]()
![]()
![]()
Ciekawe kto jeszcze pójdzie w nasze ślady![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety, terminarz jest coraz ciaśniejszy, z roku na rok imprez przybywa i trzeba się z tym pogodzić.speedster pisze:Ja rezygnuję, nie skojarzyłem daty a z tego co wiem to większość znajomych kieruje się w tym dniu na olesno:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Szczerze powiem, że i tak się nie spodziewałem takiej frekwencjioby tak dalej
Wystarczy zapodać tematzydek pisze:Witam
Jeżeli chcecie to mogę dla chętnych zorganizować bazę noclegową w promocyjnej cenie dla MUSTANGÓW w zaprzyjaźnionym HOTEL u w Ustroniu w pięknej okolicy http://www.kolejarzinn.com" onclick="window.open(this.href);return false;
od Rybnika jakieś 60 km - w połowie drogi na Równicę , kto był to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grzegorz (Żydek)
Przyjedziemy ale nie w tym rokujacpocz pisze:![]()
![]()
ale by było jakbyście przyjechali...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()