26.06.2019

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Niestety te skrzynie tak mają, raz trafisz na lepszą raz na gorszą, nie ma reguły … serwisujesz się w PGD na Jasnogórskiej? Pamiętaj że do pół roku masz rękojmię i przy dobrym prawniku i jeszcze jednej wymianie skrzyni możesz otrzymać nową furęclo27 pisze: ↑2019-08-13, 15:57
I tu coś mniej przyjemnego:![]()
![]()
![]()
![]()
Pod koniec lipca zdiagnozowano szarpanie przy zmianie biegów jako wadliwą skrzynie i została początkiem sierpnia wymieniona na nową na gwarancji...nie dało to za wiele bo pooszarpywanie jest dalej głównie z 2 na 3 i przy redukcji z 10 na 8 więc czekają konika dalsze wizyty w aso
Co ciekawe auto przy innych biegach i przy nawet ostrym przyspieszaniu nie poszarpuje przy zmianach...Sprawdzane nawet 100-200 na poziomie 10,26 sek pozwala stwierdzić, że jest to normalne przyspieszenie i zmiany odbywają się szybko (prawidłowo).
Będę pisał o dalszych postępach w stwierdzeniu czemu tak się dzieje...
Wiem wiem nie chce mi się narazie czekać i się sądzić...prawników mam paru ale daje im szansePabllo pisze: ↑2019-08-16, 18:43Niestety te skrzynie tak mają, raz trafisz na lepszą raz na gorszą, nie ma reguły … serwisujesz się w PGD na Jasnogórskiej? Pamiętaj że do pół roku masz rękojmię i przy dobrym prawniku i jeszcze jednej wymianie skrzyni możesz otrzymać nową furęclo27 pisze: ↑2019-08-13, 15:57
I tu coś mniej przyjemnego:![]()
![]()
![]()
![]()
Pod koniec lipca zdiagnozowano szarpanie przy zmianie biegów jako wadliwą skrzynie i została początkiem sierpnia wymieniona na nową na gwarancji...nie dało to za wiele bo pooszarpywanie jest dalej głównie z 2 na 3 i przy redukcji z 10 na 8 więc czekają konika dalsze wizyty w aso
Co ciekawe auto przy innych biegach i przy nawet ostrym przyspieszaniu nie poszarpuje przy zmianach...Sprawdzane nawet 100-200 na poziomie 10,26 sek pozwala stwierdzić, że jest to normalne przyspieszenie i zmiany odbywają się szybko (prawidłowo).
Będę pisał o dalszych postępach w stwierdzeniu czemu tak się dzieje...![]()
A tak przy okazji jaki masz plan na dalsze mody?
Od kolegi z forum na fb, ściągnięty z USA na jakieś specjalne zamówienie
O gwarancji w przyszłości zapomnij przy takich modachTakże plany spore jak ogarną oczywiście usterki bo gwarancja na lata wykupiona to wiesz muszą doprowadzić do stanu idealnego![]()