od wczoraj (01.01.2018) sprawiłem sobie prezent na dzień dziecka i kupiłem Stanga z 2015 w kolorze czerwonym. Moim zdaniem wygląda obłędnie (kobiety machają z innych aut

Ktoś w stanach założył do tego stożek wraz z dedykowaną rurą dolotową - brzmi to genialnie, choć dość głośno.
Auto posiada serducho z 3.7 v6, więc ze stożkiem wypluje pewnie koło 310 KM. Na ten moment przyspieszenie jest dla mnie mocno wystarczające (głównie będzie jeżdżone po Warszawie).
Co do modyfikacji, to planuje jedynie wizualne - nie jestem zwolennikiem zbytniego poprawiania serii.
Będę szukał opon do felg (19") na lato, gdyż obecnie założone (na zdjęciach) będą na zimę, więc fajnie by było, otrzymać od was jakieś propozycje opon średniej jakości i ceny - nie będę upalał na torze.
W poprzednim przednionapędowym aucie miałem Dunlop SP Sport i jednak wolałbym coś innego w miarę przystępnej cenie.
Fajnie byłoby dostać jakieś propozycje opon na zimę w rozmiarze 18".
Plan na najbliższe miesiące to:
- zrobić kompletny serwis olejowy/filtrowy ( ZROBIONE

- powymieniać zużyte elementy (klocki tył (ZROBIONA KONSERWACJA HAMULCÓW -

- usunięcie możliwości odpalenia samochodu, gdy kluczyk jest w pobliżu (ZABEZPIECZENIE ZAŁOŻONE

- uzupełnić braki wyposażenia (dywaniki, być może zmiana wkładów lusterek na EU) (DYWANIKI DOŁOŻONE

- opony zima, felgi + opony lato,
- być może wstawienie seryjnego/customowego ekranu z nawigacją.
Do zobaczenia na warszawskich drogach!